Gerede'den seçilen hayırseverler kim?

YAŞAM 11.01.2019 - 09:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2933+ kez okundu.
 

Gerede'den seçilen hayırseverler kim?

"Perşembe günü gerçekleşen oturumunda Merkez ve İlçelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetlerine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi yapıldı."
Bolu İGM'de yapılan seçimlerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetlerine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi yapıldı. Bolu İl Genel Meclisi Ocak Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların dün gerçekleşen oturumunda yedi madde görüşülerek karara bağlandı. Yaşar Yüceer Başkanlığında devam eden İl Genel Meclisi Ocak Ayı toplantılarının Perşembe günü gerçekleşen oturumunda Merkez ve İlçelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetlerine hayırsever vatandaşlar arasından 2’şer adet üye seçimi yapıldı. Buna göre; Merkez İlçeden Mustafa Konuk ve Kemal Çalışır, Gerede’den Osman Yılmaz ve Kadir Afşar, Dörtdivan’dan Hamdi Atalay ve Nurettin Özaslan, Yeniçağa’dan Hasan Demirkol ve İsmail Altundağ, Mengen’den Sema Özcanlı ve Necati Avcı, Seben’den Selahattin Akkaya ve Gülşen Erten, Kıbrıscık’dan Mustafa Kıvrak ve Ekrem Saadet, Mudurnu’dan İlhan Özmen ve Mehmet Taşpınar, Göynük’ten Mehmet Akmeşe ve Safiye Demiröz seçilirken, gizli oylama ile Denetim Komisyonuna Yusuf Gökçe, Osman Cabgu, Ahmet Uzun, Fehmi Çınar ve Eyüp Beşli seçildi.
"Perşembe günü gerçekleşen oturumunda Merkez ve İlçelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetlerine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi yapıldı."

Bolu İGM'de yapılan seçimlerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetlerine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi yapıldı.

Bolu İl Genel Meclisi Ocak Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların dün gerçekleşen oturumunda yedi madde görüşülerek karara bağlandı.

Yaşar Yüceer Başkanlığında devam eden İl Genel Meclisi Ocak Ayı toplantılarının Perşembe günü gerçekleşen oturumunda Merkez ve İlçelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetlerine hayırsever vatandaşlar arasından 2’şer adet üye seçimi yapıldı.

Buna göre; Merkez İlçeden Mustafa Konuk ve Kemal Çalışır, Gerede’den Osman Yılmaz ve Kadir Afşar, Dörtdivan’dan Hamdi Atalay ve Nurettin Özaslan, Yeniçağa’dan Hasan Demirkol ve İsmail Altundağ, Mengen’den Sema Özcanlı ve Necati Avcı, Seben’den Selahattin Akkaya ve Gülşen Erten, Kıbrıscık’dan Mustafa Kıvrak ve Ekrem Saadet, Mudurnu’dan İlhan Özmen ve Mehmet Taşpınar, Göynük’ten Mehmet Akmeşe ve Safiye Demiröz seçilirken, gizli oylama ile Denetim Komisyonuna Yusuf Gökçe, Osman Cabgu, Ahmet Uzun, Fehmi Çınar ve Eyüp Beşli seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.