Gerede'den Finlandiya'ya uzanan gurur!..

SPOR 27.11.2019 - 15:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1253+ kez okundu.
 

Gerede'den Finlandiya'ya uzanan gurur!..

"Türkiye Kayak Federasyonu Kayaklı Koşu Olimpik Havuz ve FIS takımı katıldığı yarışmalarda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. "
Arkut Kayak Okulunda eğitim gören Geredeli kayak sporcumuz Özlem Ceren Dursun Finlandiya’da düzenlen FIS U-18 bayanlar kategorisinde grubunda birinci olarak bayrağımızı dalgalandırdı. Türkiye Kayak Federasyonu Kayaklı Koşu Olimpik Havuz ve FIS takımı katıldığı yarışmalarda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Sezonun ilk FIS yarışmasında Finlandiya/Olos’ta başarılı sonuçlar alan Milli sporcularımız Finlandiya’daki ikinci FIS müsabakasında da zirve yürüyüşlerini sürdürdü. Finlandiya Saariselka’da düzenlenen Uluslararası FIS müsabakalarında U-18 Bayanlar kategorisinde Arkut Kayak Okulunda eğitim gören Geredeli kayak sporcumuz Özlem Ceren Dursun kendi yaş grubunda başarılı bir performans göstererek birinci oldu. U-20 Erkeklerde Yusuf Emre Fırat ise kendi yaş kategorileri arasında yine kürsünün en üst basamağında kendisine yer buldu. Büyükler kategorisinde yarışan diğer sporcularımız Hamza Dursun yedinci, Ömer Ayçiçek sekizinci, Amed Oglago ise dokuzuncu sırada yer alarak önemli bir başarı elde etti. Milli takım sporcularımız elde ettikleri sonuçlar sonrasında 100 FIS puanının altına düşerek Olimpiyat yolunda çok önemli bir adım atmış oldular. Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Kayaklı Koşu takımı sporcularını ve antrenörlerini telefonla arayarak tebrik etti ve daha büyük başarılara imza atmak için çalıştıklarını dile getirdi.
"Türkiye Kayak Federasyonu Kayaklı Koşu Olimpik Havuz ve FIS takımı katıldığı yarışmalarda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. "

Arkut Kayak Okulunda eğitim gören Geredeli kayak sporcumuz Özlem Ceren Dursun Finlandiya’da düzenlen FIS U-18 bayanlar kategorisinde grubunda birinci olarak bayrağımızı dalgalandırdı.

Türkiye Kayak Federasyonu Kayaklı Koşu Olimpik Havuz ve FIS takımı katıldığı yarışmalarda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.
Sezonun ilk FIS yarışmasında Finlandiya/Olos’ta başarılı sonuçlar alan Milli sporcularımız Finlandiya’daki ikinci FIS müsabakasında da zirve yürüyüşlerini sürdürdü.

Finlandiya Saariselka’da düzenlenen Uluslararası FIS müsabakalarında U-18 Bayanlar kategorisinde Arkut Kayak Okulunda eğitim gören Geredeli kayak sporcumuz Özlem Ceren Dursun kendi yaş grubunda başarılı bir performans göstererek birinci oldu.

U-20 Erkeklerde Yusuf Emre Fırat ise kendi yaş kategorileri arasında yine kürsünün en üst basamağında kendisine yer buldu. Büyükler kategorisinde yarışan diğer sporcularımız Hamza Dursun yedinci, Ömer Ayçiçek sekizinci, Amed Oglago ise dokuzuncu sırada yer alarak önemli bir başarı elde etti.

Milli takım sporcularımız elde ettikleri sonuçlar sonrasında 100 FIS puanının altına düşerek Olimpiyat yolunda çok önemli bir adım atmış oldular. Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Kayaklı Koşu takımı sporcularını ve antrenörlerini telefonla arayarak tebrik etti ve daha büyük başarılara imza atmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.