Gerede'de yapılan denetimde..

YAŞAM 15.03.2021 - 10:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2769+ kez okundu.
 

Gerede'de yapılan denetimde..

"İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında başlattığı “Dinamik Denetim Modeli” uygulamaları iGerede’de yapılmaya başladı."
İlçemizde, corona virüsü (Covid-19) salgınının önlenmesi amacıyla temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat etmeleri hususunda vatandaşlara hatırlatmalarda bulunuldu. İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında başlattığı “Dinamik Denetim Modeli” uygulamaları ilçemiz Gerede’de yapılmaya başladı. Dinamik denetim modeli kapsamındaki denetim heyeti Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan başkanlığında İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbıyıkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mutlu Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Heyet Atatürk Bulvarı ve Sakarya Caddesinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaret ve denetimlerde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilerek kurallara uyulmaması durumunda yeniden yasakların geri gelebileceği uyarısında bulunuldu.
"İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında başlattığı “Dinamik Denetim Modeli” uygulamaları iGerede’de yapılmaya başladı."

İlçemizde, corona virüsü (Covid-19) salgınının önlenmesi amacıyla temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat etmeleri hususunda vatandaşlara hatırlatmalarda bulunuldu.

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında başlattığı “Dinamik Denetim Modeli” uygulamaları ilçemiz Gerede’de yapılmaya başladı.

Dinamik denetim modeli kapsamındaki denetim heyeti Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan başkanlığında İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbıyıkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mutlu Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Heyet Atatürk Bulvarı ve Sakarya Caddesinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Ziyaret ve denetimlerde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilerek kurallara uyulmaması durumunda yeniden yasakların geri gelebileceği uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.