Gerede’de uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 02.09.2019 - 09:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 5515+ kez okundu.
 

Gerede’de uyuşturucu operasyonu

"Bolu İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Gerede’de uyuşturucu madde ele geçirildi."
Bolu İl Jandarma Komutanlığınca iki adrese yapılan operasyonlarda kubar esrar yakalandı. Gerede Macarlar Köyünde uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen şüpheli bir şahısa yönelik yapılan operasyonda  (14) gram kubar esrar maddesi ele geçirilirdi. Yapılan açıklamada şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi. Yine Gerede bağlı Akçaalan Köyünde bir evde yapılan aramada (100) gram kubar esrar, (90) gram kenevir tohumu, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, (1) adet kenevir yetiştirmede kullanılan mor ışıklı floresan lamba, (11) adet tabanca fişeği ele geçirilirken yakalanan her iki şahıs hakkında yasal işlem başlatıltı. Yapılan acıklamada; “Bolu İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” denildi.
"Bolu İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Gerede’de uyuşturucu madde ele geçirildi."

Bolu İl Jandarma Komutanlığınca iki adrese yapılan operasyonlarda kubar esrar yakalandı. Gerede Macarlar Köyünde uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen şüpheli bir şahısa yönelik yapılan operasyonda  (14) gram kubar esrar maddesi ele geçirilirdi. Yapılan açıklamada şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Yine Gerede bağlı Akçaalan Köyünde bir evde yapılan aramada (100) gram kubar esrar, (90) gram kenevir tohumu, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, (1) adet kenevir yetiştirmede kullanılan mor ışıklı floresan lamba, (11) adet tabanca fişeği ele geçirilirken yakalanan her iki şahıs hakkında yasal işlem başlatıltı.

Yapılan acıklamada; “Bolu İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.