Gerede'de, şenlik var!..

SPOR 27.12.2018 - 15:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2433+ kez okundu.
 

Gerede'de, şenlik var!..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "İlçemizde var olan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin artırılması talep edildi. Bu proje bu kapsamda da değerlendirilebilir” dedi."
Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi Spor Kulübü çatısı altında düzenlenecek olan 5-15 yaş arası tüm gençlerin katılabileceği, okullar 15 tatile girdiğinde spor etkinliği programı başlayacak. Amaç; İlçemizdeki gençleri sporla tanıştırmayı, internet ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlarken ara karne tatilinde başlayıp yılsonuna kadar devam edecek. Projeyle gençlerin sporla tanışmasını sağlamak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak hedefleniyor. Gerede Kapalı Spor Salonu’nda yarıyıl tatilinde hafta içi her gün, okulların açılmasından sonra da haftanın belirli günlerinde spor etkinlikleri yılsonuna kadar devam ederek çocuklarımıza sosyal faaliyet alanı oluşturacak. Kursiyerlere sporu daha eğlenceli hale getirilerek, yetenekli çocukların tespit edilip spora devam etmelerini sağlamak ve geleceğin şampiyonlarının çıkarılması bu projenin en büyük amacıdır. Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar “Bu proje çocuklarımıza öncelikle sağlıklı bireyler olabilmesine katkı sağlamak ve varsa yetenekli olduğunu bildiğimiz çocuklarımızın yarınların şampiyonu olabilmesine yönelik hazırlanmış çok özel ve çok güzel bir projedir. Yaptırılan bu etkinlikle yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunabilmesi ve şampiyonların çıkabilmesine katkı sağlamış olacağız. Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğümüz ile ortak yürüttüğümüz bir proje var. “Kendini tanı hayata katıl” diye. Kurulda alınan karar gereği Gerede İlçemizde var olan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin artırılması talep edildi. Bu proje bu kapsamda da değerlendirilebilir” dedi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "İlçemizde var olan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin artırılması talep edildi. Bu proje bu kapsamda da değerlendirilebilir” dedi."

Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi Spor Kulübü çatısı altında düzenlenecek olan 5-15 yaş arası tüm gençlerin katılabileceği, okullar 15 tatile girdiğinde spor etkinliği programı başlayacak. Amaç; İlçemizdeki gençleri sporla tanıştırmayı, internet ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlarken ara karne tatilinde başlayıp yılsonuna kadar devam edecek.

Projeyle gençlerin sporla tanışmasını sağlamak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak hedefleniyor. Gerede Kapalı Spor Salonu’nda yarıyıl tatilinde hafta içi her gün, okulların açılmasından sonra da haftanın belirli günlerinde spor etkinlikleri yılsonuna kadar devam ederek çocuklarımıza sosyal faaliyet alanı oluşturacak.

Kursiyerlere sporu daha eğlenceli hale getirilerek, yetenekli çocukların tespit edilip spora devam etmelerini sağlamak ve geleceğin şampiyonlarının çıkarılması bu projenin en büyük amacıdır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar “Bu proje çocuklarımıza öncelikle sağlıklı bireyler olabilmesine katkı sağlamak ve varsa yetenekli olduğunu bildiğimiz çocuklarımızın yarınların şampiyonu olabilmesine yönelik hazırlanmış çok özel ve çok güzel bir projedir. Yaptırılan bu etkinlikle yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunabilmesi ve şampiyonların çıkabilmesine katkı sağlamış olacağız. Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğümüz ile ortak yürüttüğümüz bir proje var. “Kendini tanı hayata katıl” diye. Kurulda alınan karar gereği Gerede İlçemizde var olan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin artırılması talep edildi. Bu proje bu kapsamda da değerlendirilebilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.