Gerede'de kaç para oldu?

EKONOMİ 28.11.2019 - 10:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2722+ kez okundu.
 

Gerede'de kaç para oldu?

"Motorinin litre fiyatında 2 gün önce 8 kuruşluk indirime gidildi. Peki ya Gerede'de ne oldu?"
​Motorin fiyatlarında 2 kuruşluk dalgalanmalar olurken, Gerede'de ise litresi; 6 lira 48 kuruş olarak belirlendi. Motorinin litre fiyatında 2 gün önce 8 kuruşluk indirime gidildi. İlimiz ve ilçelerinde benzin fiyatlarında bir kuruşluk fark oluşurken motorin fiyatlarında ise bazı ilçelerde 2 kuruş bazı ilçelerde ise 1 kuruşluk farklılıklar dikkat çekiyor. Motorinin litre fiyatında 2 gün önce 8 kuruşluk indirime gidildi. Pompa fiyatlarına ortalama 6 kuruş olarak yansıyan indirimin kalan 2 kuruşluk kısmı, devreye alınan Eşel Mobil Sistemi kaynaklı ÖTV gelirinin yerine konulmasında kullanılıyor. Gerçekleşen son indirimin ardından ilimiz ve ilçelerindeki akaryakıt fiyatlarında 1 ila 2 kuruşluk farklılıklar oluştu. Benzinin litre fiyatı ilimiz Merkezinde, Mudurnu, Yeniçağa ve Göynük ilçelerinde 6 lira 90 kuruş olurken, diğer ilçelerde ise 6 lira 91 kuruş olarak belirlendi. Motorin fiyatlarında ise 2 kuruşluk dalgalanmalar olurken, Merkez, Gerede, Kıbrıscık, Mengen ve Seben ilçelerinde 6 lira 48 kuruş; Dörtdivan, Mudurnu ve Yeniçağa’da 6 lira 47 kuruş,  Göynük’te ise 6 lira 46 kuruş olarak belirlendi.
"Motorinin litre fiyatında 2 gün önce 8 kuruşluk indirime gidildi. Peki ya Gerede'de ne oldu?"

​Motorin fiyatlarında 2 kuruşluk dalgalanmalar olurken, Gerede'de ise litresi; 6 lira 48 kuruş olarak belirlendi.

Motorinin litre fiyatında 2 gün önce 8 kuruşluk indirime gidildi. İlimiz ve ilçelerinde benzin fiyatlarında bir kuruşluk fark oluşurken motorin fiyatlarında ise bazı ilçelerde 2 kuruş bazı ilçelerde ise 1 kuruşluk farklılıklar dikkat çekiyor.

Motorinin litre fiyatında 2 gün önce 8 kuruşluk indirime gidildi. Pompa fiyatlarına ortalama 6 kuruş olarak yansıyan indirimin kalan 2 kuruşluk kısmı, devreye alınan Eşel Mobil Sistemi kaynaklı ÖTV gelirinin yerine konulmasında kullanılıyor.

Gerçekleşen son indirimin ardından ilimiz ve ilçelerindeki akaryakıt fiyatlarında 1 ila 2 kuruşluk farklılıklar oluştu. Benzinin litre fiyatı ilimiz Merkezinde, Mudurnu, Yeniçağa ve Göynük ilçelerinde 6 lira 90 kuruş olurken, diğer ilçelerde ise 6 lira 91 kuruş olarak belirlendi.

Motorin fiyatlarında ise 2 kuruşluk dalgalanmalar olurken, Merkez, Gerede, Kıbrıscık, Mengen ve Seben ilçelerinde 6 lira 48 kuruş; Dörtdivan, Mudurnu ve Yeniçağa’da 6 lira 47 kuruş,  Göynük’te ise 6 lira 46 kuruş olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.