Gerede'de hız yapanlar yandı

GÜNDEM 12.07.2016 - 19:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2752+ kez okundu.
 

Gerede'de hız yapanlar yandı

Geçtiğimiz gün, dört farklı yere kurulan ve test çalışması tamamlanan elektronik denetleme sistemi artık devreye alındı.
Gerede’de kurulan elektronik denetleme sistemi devreye girdi. Şehrin girişleri ve çıkışlarına konulan elektronik radarlar, sürücüler üzerinde hız denetimine başladı. Geçtiğimiz gün, dört farklı yere kurulan ve test çalışması tamamlanan elektronik denetleme sistemi artık devreye alındı. Şehir kenarından geçen D-100 Karayolunun Esentepe kavşağı mevkii ve Karabük kavşağı mevkii, Trafik denetleme istasyonu mevkii ve TEM gişeleri kavşağına kurulan sistem 24 saat plaka bazlı hız kontrolü yapacak. Elektronik radar sistemine takılan araçların plakalarına 186 lira ile 475 lira arasında değişen cezalar uygulanabilecek. Hız limitlerini % 10 ve üstü kadar aşan araçları otomatik şekilde tespit edecek sistem, 7/24 sürekli çalışacak. Elektronik radarlı kontrol sisteminin gözetleme merkezinde ise üç vardiya polis memuru bulunacak. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan yetkililer, artık ilçe giriş çıkışlarında sıkı bir hız ve trafik kontrolü yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçileriyle hız sınırlarına uymalarını istedi.
Geçtiğimiz gün, dört farklı yere kurulan ve test çalışması tamamlanan elektronik denetleme sistemi artık devreye alındı.

Gerede’de kurulan elektronik denetleme sistemi devreye girdi. Şehrin girişleri ve çıkışlarına konulan elektronik radarlar, sürücüler üzerinde hız denetimine başladı.

Geçtiğimiz gün, dört farklı yere kurulan ve test çalışması tamamlanan elektronik denetleme sistemi artık devreye alındı.

Şehir kenarından geçen D-100 Karayolunun Esentepe kavşağı mevkii ve Karabük kavşağı mevkii, Trafik denetleme istasyonu mevkii ve TEM gişeleri kavşağına kurulan sistem 24 saat plaka bazlı hız kontrolü yapacak. Elektronik radar sistemine takılan araçların plakalarına 186 lira ile 475 lira arasında değişen cezalar uygulanabilecek.

Hız limitlerini % 10 ve üstü kadar aşan araçları otomatik şekilde tespit edecek sistem, 7/24 sürekli çalışacak. Elektronik radarlı kontrol sisteminin gözetleme merkezinde ise üç vardiya polis memuru bulunacak.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan yetkililer, artık ilçe giriş çıkışlarında sıkı bir hız ve trafik kontrolü yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçileriyle hız sınırlarına uymalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.