Gerede'de günler değişti!

YAŞAM 02.12.2020 - 16:13, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2433+ kez okundu.
 

Gerede'de günler değişti!

"Yeni koronavirüs tedbirlerinin açıklanmasının ardından Gerede ilçemizde Cumartesi günleri kurulan Kapalı Hayvan Pazarı ve Hal Pazarının Cuma günü aynı yerlerde kurulacağı belirtildi."
Yeni kısıtlamaların ardından ilçemizde kurulan pazarlar için pazar günlerini duyuran Gerede Belediyesi; “Cumartesi günleri kurulan Kapalı Hayvan Pazarı ve Hal Pazarı bundan böyle cuma günleri kurulacaktır” dedi. Yeni koronavirüs tedbirlerinin açıklanmasının ardından Gerede ilçemizde Cumartesi günleri kurulan Kapalı Hayvan Pazarı ve Hal Pazarının Cuma günü aynı yerlerde kurulacağı belirtildi. Hafta içi her gün gece saat 21:00 ile sabah 05:00 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanıyor. Hafta sonları ise cuma akşamı 21.00’den pazartesi sabahı saat 05.00’e kadar kesintisiz devam edecek. Bu açıklamanın ardından Gerede’de Cumartesi günleri kurulan Kapalı Hayvan Pazarı ve Hal Pazarının Cuma günü aynı yerlerde kurulacağı belirtildi. Gerede Belediyesi yaptığı duyuruda; “Koranavirüs tedbirleri nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.Bu sebeple İlçemizde Cumartesi günleri kurulan Kapalı Hayvan Pazarı ve Hal Pazarı 4 Aralık 2020 tarihinden itibaren kısıtlamalar bitene kadar Cuma günleri kurulacaktır” denildi. Öte yandan edinilen diğer bilgilere göre; şehir dışından sebze-meyve getirecek olan esnafın ise odaya kayıtlı olduğuna dair oda faaliyet belgelerini bulundurma zorunluluğu olduğu öğrenildi.
"Yeni koronavirüs tedbirlerinin açıklanmasının ardından Gerede ilçemizde Cumartesi günleri kurulan Kapalı Hayvan Pazarı ve Hal Pazarının Cuma günü aynı yerlerde kurulacağı belirtildi."

Yeni kısıtlamaların ardından ilçemizde kurulan pazarlar için pazar günlerini duyuran Gerede Belediyesi; “Cumartesi günleri kurulan Kapalı Hayvan Pazarı ve Hal Pazarı bundan böyle cuma günleri kurulacaktır” dedi.

Yeni koronavirüs tedbirlerinin açıklanmasının ardından Gerede ilçemizde Cumartesi günleri kurulan Kapalı Hayvan Pazarı ve Hal Pazarının Cuma günü aynı yerlerde kurulacağı belirtildi.

Hafta içi her gün gece saat 21:00 ile sabah 05:00 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanıyor. Hafta sonları ise cuma akşamı 21.00’den pazartesi sabahı saat 05.00’e kadar kesintisiz devam edecek. Bu açıklamanın ardından Gerede’de Cumartesi günleri kurulan Kapalı Hayvan Pazarı ve Hal Pazarının Cuma günü aynı yerlerde kurulacağı belirtildi.

Gerede Belediyesi yaptığı duyuruda; “Koranavirüs tedbirleri nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.Bu sebeple İlçemizde Cumartesi günleri kurulan Kapalı Hayvan Pazarı ve Hal Pazarı 4 Aralık 2020 tarihinden itibaren kısıtlamalar bitene kadar Cuma günleri kurulacaktır” denildi.

Öte yandan edinilen diğer bilgilere göre; şehir dışından sebze-meyve getirecek olan esnafın ise odaya kayıtlı olduğuna dair oda faaliyet belgelerini bulundurma zorunluluğu olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.