Gerede'de düzenlendi..

GÜNDEM 10.12.2018 - 15:36, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 7158+ kez okundu.
 

Gerede'de düzenlendi..

"Son derece neşeli bir ortamda gerçekleşen panelin, açılış konuşmasını Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş yaptı."
Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından “İslami Bankacılığın Kavramsal Çerçevesi ve Uygulamaları” konulu bir panel düzenlendi. Uygulamalı Bilimler Konferans Salonunda düzenlenen panele, Kuveyt Türk Bolu Şube Müdürü Muhammed İkbal Güner ve Şube yetkilileri katıldı. Akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin de yoğun ilgisiyle, son derece neşeli bir ortamda gerçekleşen panelin, açılış konuşmasını Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş yaptı. Katılım bankalarının son yıllarda gerçekleştirdiği teknik ve mali atılımları anlatarak başladığı konuşmasında, katılım bankacılığının toplum nezdinde daha da kabul görmesi ve İslami bankacılık ürünlerinin kullanımının yaygınlaşması için alınması gereken önlemleri ve atılması gereken adımları özetledi. Kuveyt Türk Bolu Şube Müdürü Muhammed İkbal Güner yaptığı konuşmasında, öğrencilere katılım bankacılığının asıl varsayımları ve temel felsefesinin yanı sıra ülkemizdeki uygulamalara dair bilgiler verdi. Güner’in katılım bankalarının fon toplama ve fon kullandırma yöntemlerini açıklaması ile devam eden konuşmasında, katılım bankalarının insan kaynakları politikalarına ilişkin bilgileri öğrencilere ileterek konuşmasını tamamladı. Soru cevap şeklinde devam eden programın son bölümünde, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş, verdiği bilgilerden ve katılımlarından ötürü Muhammed İkbal Güner’e teşekkürlerini sunarak paneli sonlandırdı.
"Son derece neşeli bir ortamda gerçekleşen panelin, açılış konuşmasını Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş yaptı."

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından “İslami Bankacılığın Kavramsal Çerçevesi ve Uygulamaları” konulu bir panel düzenlendi.

Uygulamalı Bilimler Konferans Salonunda düzenlenen panele, Kuveyt Türk Bolu Şube Müdürü Muhammed İkbal Güner ve Şube yetkilileri katıldı. Akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin de yoğun ilgisiyle, son derece neşeli bir ortamda gerçekleşen panelin, açılış konuşmasını Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş yaptı.

Katılım bankalarının son yıllarda gerçekleştirdiği teknik ve mali atılımları anlatarak başladığı konuşmasında, katılım bankacılığının toplum nezdinde daha da kabul görmesi ve İslami bankacılık ürünlerinin kullanımının yaygınlaşması için alınması gereken önlemleri ve atılması gereken adımları özetledi.

Kuveyt Türk Bolu Şube Müdürü Muhammed İkbal Güner yaptığı konuşmasında, öğrencilere katılım bankacılığının asıl varsayımları ve temel felsefesinin yanı sıra ülkemizdeki uygulamalara dair bilgiler verdi. Güner’in katılım bankalarının fon toplama ve fon kullandırma yöntemlerini açıklaması ile devam eden konuşmasında, katılım bankalarının insan kaynakları politikalarına ilişkin bilgileri öğrencilere ileterek konuşmasını tamamladı.

Soru cevap şeklinde devam eden programın son bölümünde, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş, verdiği bilgilerden ve katılımlarından ötürü Muhammed İkbal Güner’e teşekkürlerini sunarak paneli sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.