Gerede'de bir araya geldiler

YAŞAM 11.06.2021 - 14:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2931+ kez okundu.
 

Gerede'de bir araya geldiler

"Müftüler, İstanbul Başakşehir İlçe Müftülüğüne atanan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek vedalaştılar."
Gerede’de ilçe müftüleri istişare toplantısı yapıldı. 2021 yılı Haziran ayı il ve ilçe müftüleri istişare toplantısı din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesinin yanı sıra İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliğin sağlanması amacıyla İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu başkanlığında Gerede İlçe Müftülüğü hizmet binası toplantı salonunda yapıldı. Bolu Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıya Bolu Müftü Yardımcısı Ahmet Halıcı, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Kıbrısçık Müftüsü Lütfi Pekcanlı, Mengen Müftüsü Mehmet Özcan, Mudurnu Müftüsü Necmi Ünsal, Seben Müftüsü Davut Kapıcıoğlu, Dörtdivan Müftüsü Sinan Yıldız ve Yeniçağa Müftüsü Hasan Dinç katıldı. Gerçekleştirilen toplantı sonrasında Gerede Müftüsü Şenoğlu, müftülere müftülük hizmet binası, Yusuf Özcan Kütüphanesi, Hafız İHO öğrencilerini ve 4-6 yaş Kur’an Kursunu gezdirerek bilgi verdi. Müftüler, İstanbul Başakşehir İlçe Müftülüğüne atanan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek vedalaştılar.
"Müftüler, İstanbul Başakşehir İlçe Müftülüğüne atanan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek vedalaştılar."

Gerede’de ilçe müftüleri istişare toplantısı yapıldı. 2021 yılı Haziran ayı il ve ilçe müftüleri istişare toplantısı din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesinin yanı sıra İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliğin sağlanması amacıyla İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu başkanlığında Gerede İlçe Müftülüğü hizmet binası toplantı salonunda yapıldı.

Bolu Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıya Bolu Müftü Yardımcısı Ahmet Halıcı, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Kıbrısçık Müftüsü Lütfi Pekcanlı, Mengen Müftüsü Mehmet Özcan, Mudurnu Müftüsü Necmi Ünsal, Seben Müftüsü Davut Kapıcıoğlu, Dörtdivan Müftüsü Sinan Yıldız ve Yeniçağa Müftüsü Hasan Dinç katıldı.

Gerçekleştirilen toplantı sonrasında Gerede Müftüsü Şenoğlu, müftülere müftülük hizmet binası, Yusuf Özcan Kütüphanesi, Hafız İHO öğrencilerini ve 4-6 yaş Kur’an Kursunu gezdirerek bilgi verdi.

Müftüler, İstanbul Başakşehir İlçe Müftülüğüne atanan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek vedalaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.