Gerede'de aralıksız mesai yapıyorlar

YAŞAM 19.02.2021 - 10:54, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1599+ kez okundu.
 

Gerede'de aralıksız mesai yapıyorlar

"Yapılan tüm çalışmalar, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yol ve trafik önlemleri alınarak herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeden gerçekleştiriliyor."
Gerede Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçede kar yağışının başladığı ilk dakikadan itibaren karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Gerede Belediyesi Atölye Amirliği ekipleri, ilçede etkili olan kar yağışının başladığı ilk andan bugüne karla mücadele çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Ekipler, karla mücadele çalışmalarını bugün kuruşlan Kapalı Pazaryeri ile çevresinde vatandaşların temiz ve daha ferah kullanabilmesi için sürdürdüler. Öte yandan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddelerde bulunan binaların çatılarında oluşan buz sarkıtlarını da kırarak olası bir tehlikeyi önlüyorlar. Belediye ekipleri ayrıca, Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından belediye filosuna kazandırılan kar küreme araçları ile de ilçede başta ana caddeler olmak üzere ara sokaklar dâhil tüm kaldırımları temizleyerek vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyorlar. Yapılan tüm çalışmalar, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yol ve trafik önlemleri alınarak herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeden gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar, kar yağışının olumsuz hiçbir etkisini kendilerine yansıtmadıkları için; başta Belediye Başkanı Mustafa Allar olmak üzere, çalışmaları gerçekleştiren tüm ekiplere teşekkür ettiler.
"Yapılan tüm çalışmalar, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yol ve trafik önlemleri alınarak herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeden gerçekleştiriliyor."

Gerede Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçede kar yağışının başladığı ilk dakikadan itibaren karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Gerede Belediyesi Atölye Amirliği ekipleri, ilçede etkili olan kar yağışının başladığı ilk andan bugüne karla mücadele çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Ekipler, karla mücadele çalışmalarını bugün kuruşlan Kapalı Pazaryeri ile çevresinde vatandaşların temiz ve daha ferah kullanabilmesi için sürdürdüler. Öte yandan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddelerde bulunan binaların çatılarında oluşan buz sarkıtlarını da kırarak olası bir tehlikeyi önlüyorlar.

Belediye ekipleri ayrıca, Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından belediye filosuna kazandırılan kar küreme araçları ile de ilçede başta ana caddeler olmak üzere ara sokaklar dâhil tüm kaldırımları temizleyerek vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyorlar.

Yapılan tüm çalışmalar, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yol ve trafik önlemleri alınarak herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeden gerçekleştiriliyor.
Vatandaşlar, kar yağışının olumsuz hiçbir etkisini kendilerine yansıtmadıkları için; başta Belediye Başkanı Mustafa Allar olmak üzere, çalışmaları gerçekleştiren tüm ekiplere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.