Gerede'de, 90'dan 150’ye çıkıyor!

ASAYİŞ 16.07.2019 - 13:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4889+ kez okundu.
 

Gerede'de, 90'dan 150’ye çıkıyor!

"Gerede Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde kullandığı hoparlörleri yeniliyor."
Gerede Belediye Başkanlığı ilan ve duyuru amacıyla ilçe genelinde kullandığı hoparlörleri yeniliyor. Yenilenen dijital sistem bilgisayar kontrol sistemi üzerine kuruldu. Sistem kapsamında ilçe genelinde 8 mahalleye ek olarak Deri Sanayi Bölgesi, Karma OSB, Deri OSB ve Esentepe’de bulunan 300 adet hoparlör yenileniyor, 90 olan alıcı sayısı ise 150’ye çıkıyor. İlçenin yeni alanlarına yapılan konutlardan talepler geldiğini belirten Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “İlçemizde kullanılan anons sisteminin eski olması sebebiyle sesin anlaşılmasında sorun yaşanıyordu. Aynı zamanda gelişen Geredemizin yeni alanlarına yapılan konutlardan da talepler geliyordu. Bütün mahallelerimizdeki tüm sistemler komple değiştirilerek telsiz alıcılar ve hoparlörler kuruluyor. Mevcut sisteme 1 adet bilgisayarlı kontrol sistemi, 300 hoparlör ve 150 alıcı kurulmaya başlandı," diye konuştu. Konuya ilişkin bilgiler veren Başkan Allar, şöyle devam etti; "Anons sistemimiz yeni sistem ile ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde daha net olarak anlaşılacaktır. AK Masamıza gelen talep ve şikayetlerin en başında gelen anons sistemi sorununu vatandaşlarımızdan gelen istekler doğrultusunda çözüme kavuşturduk."    
"Gerede Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde kullandığı hoparlörleri yeniliyor."

Gerede Belediye Başkanlığı ilan ve duyuru amacıyla ilçe genelinde kullandığı hoparlörleri yeniliyor. Yenilenen dijital sistem bilgisayar kontrol sistemi üzerine kuruldu. Sistem kapsamında ilçe genelinde 8 mahalleye ek olarak Deri Sanayi Bölgesi, Karma OSB, Deri OSB ve Esentepe’de bulunan 300 adet hoparlör yenileniyor, 90 olan alıcı sayısı ise 150’ye çıkıyor.

İlçenin yeni alanlarına yapılan konutlardan talepler geldiğini belirten Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “İlçemizde kullanılan anons sisteminin eski olması sebebiyle sesin anlaşılmasında sorun yaşanıyordu. Aynı zamanda gelişen Geredemizin yeni alanlarına yapılan konutlardan da talepler geliyordu. Bütün mahallelerimizdeki tüm sistemler komple değiştirilerek telsiz alıcılar ve hoparlörler kuruluyor. Mevcut sisteme 1 adet bilgisayarlı kontrol sistemi, 300 hoparlör ve 150 alıcı kurulmaya başlandı," diye konuştu.

Konuya ilişkin bilgiler veren Başkan Allar, şöyle devam etti; "Anons sistemimiz yeni sistem ile ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde daha net olarak anlaşılacaktır. AK Masamıza gelen talep ve şikayetlerin en başında gelen anons sistemi sorununu vatandaşlarımızdan gelen istekler doğrultusunda çözüme kavuşturduk."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.