Gerede'de 30 camide...

YAŞAM 22.06.2020 - 11:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2075+ kez okundu.
 

Gerede'de 30 camide...

"Gerede Belediyesi ekipleri, camilerin ibadete açılacağını bildiren genelgenin yayınlaması ile birlikte ilçemizde bulunan 30 camide dezenfekte işlemi gerçekleştirdi."
Gerede’de ibadete açılan camilere ve cuma namazı'nın da kılınması kararlaştırılan alanlara Gerede Belediyesi tarafından pandemi desteği veriliyor. Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçede gerekli tüm önlemleri alan Gerede Belediyesi, ibadete açılan ve Cuma namazı kılınması kararlaştırılan camii ve alanlar için ayaklı el dezenfektanı ve maske temini gerçekleştirdi. Gerede Belediyesi ekipleri, camilerin ibadete açılacağını bildiren genelgenin yayınlaması ile birlikte İlçede bulunan 30 cami ve cuma namazı kılınan alanlarda her hafta düzenli dezenfekte işlemini gerçekleştiriyor. Yayınlanan genelge ile beraber Gerede’de,  tekrar vakit ve Cuma namazlarının kılınmasının heyecanını yaşayan vatandaşlar, Gerede Belediyesi’ne yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
"Gerede Belediyesi ekipleri, camilerin ibadete açılacağını bildiren genelgenin yayınlaması ile birlikte ilçemizde bulunan 30 camide dezenfekte işlemi gerçekleştirdi."

Gerede’de ibadete açılan camilere ve cuma namazı'nın da kılınması kararlaştırılan alanlara Gerede Belediyesi tarafından pandemi desteği veriliyor.

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçede gerekli tüm önlemleri alan Gerede Belediyesi, ibadete açılan ve Cuma namazı kılınması kararlaştırılan camii ve alanlar için ayaklı el dezenfektanı ve maske temini gerçekleştirdi.
Gerede Belediyesi ekipleri, camilerin ibadete açılacağını bildiren genelgenin yayınlaması ile birlikte İlçede bulunan 30 cami ve cuma namazı kılınan alanlarda her hafta düzenli dezenfekte işlemini gerçekleştiriyor.

Yayınlanan genelge ile beraber Gerede’de,  tekrar vakit ve Cuma namazlarının kılınmasının heyecanını yaşayan vatandaşlar, Gerede Belediyesi’ne yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.