Facianın eşiğinden dönüldü

ASAYİŞ 14.07.2016 - 13:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2272+ kez okundu.
 

Facianın eşiğinden dönüldü

Yangın anında odunlukta bulunan mutfak tipi tüpün patlamaması olası bir faciadan dönülmesine sebep oldu.
İlçemiz merkez mahallesinde evin odunluğunda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangın anında odunlukta bulunan mutfak tipi tüpün patlamaması olası bir facianın önüne geçti.    Kabiller Mahallesi Çay sokakta öğle saatlerinde Nurcan D’ye ait olan evin odunluk olarak kullanılan bölümünde elektrik kontağındaki kaçak sonucu çıkan yangın büyük panel neden oldu. Yangın anında odunlukta bulunan mutfak tipi tüpün patlamaması olası bir faciadan dönülmesine sebep oldu. Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinin yerinde ve zamanında müdahalesi ile yangın çevrede bulunan evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarının ardından yangını verdiği hasar ortaya çıktı. Olay sonrası odunluğun çatısı kullanılamaz hale geldi. Öte yandan, itfaiye ekipleri vatandaşların araçlarını gelişigüzel park etmesi nedeniyle olay yerine ulaşmakta güçlük çekti.
Yangın anında odunlukta bulunan mutfak tipi tüpün patlamaması olası bir faciadan dönülmesine sebep oldu.

İlçemiz merkez mahallesinde evin odunluğunda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangın anında odunlukta bulunan mutfak tipi tüpün patlamaması olası bir facianın önüne geçti. 
 

Kabiller Mahallesi Çay sokakta öğle saatlerinde Nurcan D’ye ait olan evin odunluk olarak kullanılan bölümünde elektrik kontağındaki kaçak sonucu çıkan yangın büyük panel neden oldu.


Yangın anında odunlukta bulunan mutfak tipi tüpün patlamaması olası bir faciadan dönülmesine sebep oldu.


Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinin yerinde ve zamanında müdahalesi ile yangın çevrede bulunan evlere sıçramadan kontrol altına alındı.


Söndürme çalışmalarının ardından yangını verdiği hasar ortaya çıktı. Olay sonrası odunluğun çatısı kullanılamaz hale geldi.


Öte yandan, itfaiye ekipleri vatandaşların araçlarını gelişigüzel park etmesi nedeniyle olay yerine ulaşmakta güçlük çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.