Ersin başkan sert çıktı; 'Hak ettiği cezayı veririz!'

EKONOMİ 16.03.2020 - 10:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1742+ kez okundu.
 

Ersin başkan sert çıktı; 'Hak ettiği cezayı veririz!'

"Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, gıda ve hijyen ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı hak ettikleri cezaları vereceklerini duyurdu."
Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, gıda ve hijyen ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı hak ettikleri cezaları vereceklerini duyurdu. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, son günlerde ülkemizde koronovirüs görülmesi sonucu oluşan tedirginlik sonrası bazı ürünlerde oluşan talep nedeniyle fahiş fiyat uygulamaları görüldüğünü ifade ederek bu konuda basın açıklaması yaptı. Başkan Kaşka, yaptığı açıklamada; “Gerede Ticaret ve Sanayi odası olarak, gıda ve hijyen ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı Odamız olarak disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız. Bu konuda duyarlı davranarak basiretli bir tüccar olduğunu göstererek fiyat artışına gitmeyen üyelerimizi de kutluyorum,” ifadelerine yer verdi.
"Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, gıda ve hijyen ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı hak ettikleri cezaları vereceklerini duyurdu."

Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, gıda ve hijyen ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı hak ettikleri cezaları vereceklerini duyurdu.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, son günlerde ülkemizde koronovirüs görülmesi sonucu oluşan tedirginlik sonrası bazı ürünlerde oluşan talep nedeniyle fahiş fiyat uygulamaları görüldüğünü ifade ederek bu konuda basın açıklaması yaptı.

Başkan Kaşka, yaptığı açıklamada; “Gerede Ticaret ve Sanayi odası olarak, gıda ve hijyen ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı Odamız olarak disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız. Bu konuda duyarlı davranarak basiretli bir tüccar olduğunu göstererek fiyat artışına gitmeyen üyelerimizi de kutluyorum,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.