Doçent aday hızlı başladı

SİYASET 14.02.2019 - 16:47, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2257+ kez okundu.
 

Doçent aday hızlı başladı

"Büyük Birlik Partisi Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin, çalışmalarına hızlı başladı. Serin; 'Milletimizle birlikte Gerede'yi şu anda bulunduğu noktadan çok daha ileriye götüreceğiz' diye konuştu."
Adaylığının açıklanması Gerede kamuoyunda memnuniyetle karşılanan Büyük Birlik Partisi Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin, çalışmalarına hızlı başladı.   Ziyaretlerinin ilk gününde, bu topraklarda İslamiyet’i yaymak için mücadele eden Horasan erenlerinden ve Gerede'nin manevi önderlerinden Akıncı Türkü Ramazan Dede'nin kabrini ziyaret eden Doç. Dr. Emin Serin, kısa süre içerisinde birçok kamu kurumu ve odayı ziyaret etti.   Her Cumartesi Gerede pazarını ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Doç. Dr. Serin, önce pazar duasına katılıyor, ardından pazar esnafına hayırlı işler dilerken, alışveriş yapan vatandaşlarla da birebir görüşüyor.   Gerede merkez ve deri sanayi bölgesine yönelik ziyaretlerini de sürdüren BBP Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin, vatandaşlarla Gerede'nin geleceğine yönelik fikir alışverişinde bulunuyor.   Doç. Dr. Serin ayrıca geçtiğimiz günlerde Ankara'da Geredeliler Derneği'ni ziyaret ederek, gurbette yaşayan Geredelilerin, Gerede'ye ait görüşlerine başvurdu.   Konuyla ilgili bir açıklama yapan BBP Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin, Gerede ile bağını hiçbir zaman koparmadığını, unutmadığını, şu anda yaptıkları çalışmalarda vatandaşların da kendisini unutmadığını gördüğünü söyledi.   Doç. Dr. Serin şöyle konuştu: "Gerede'de uzun süre görev yaptım. Buradaki yıllarımda her zaman hemşehrilerimizle iç içe oldum. Güzel dostluklar biriktirdim. Şimdi adaylığım vesilesiyle yaptığım ziyaretlerde görüyorum ki Geredeli dostlarımız da bizi unutmamış. Gerede'mize daha iyi bir yere getirmek, şehrimize yeni bir vizyon kazandırmak için çıktığımız bu yolda milletimizin desteğiyle başarılı olacağımıza inancım tam.   Şu anda yaptığımız ziyaretlerde hemşehrilerimizle fikir alışverişi yapıyoruz. Gerede'yi geliştirecek çözümleri istişare ediyoruz. Bu istişarelerden de yararlanarak hazırladığımız projelerimizi inşallah önümüzdeki günlerde milletimizle paylaşacağız.   Biz, ‘Birlikte güçlü Gerede’ diyoruz. Milletimizle birlikte Gerede'yi şu anda bulunduğu noktadan çok daha ileriye götüreceğiz."
"Büyük Birlik Partisi Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin, çalışmalarına hızlı başladı. Serin; 'Milletimizle birlikte Gerede'yi şu anda bulunduğu noktadan çok daha ileriye götüreceğiz' diye konuştu."

Adaylığının açıklanması Gerede kamuoyunda memnuniyetle karşılanan Büyük Birlik Partisi Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin, çalışmalarına hızlı başladı.

 

Ziyaretlerinin ilk gününde, bu topraklarda İslamiyet’i yaymak için mücadele eden Horasan erenlerinden ve Gerede'nin manevi önderlerinden Akıncı Türkü Ramazan Dede'nin kabrini ziyaret eden Doç. Dr. Emin Serin, kısa süre içerisinde birçok kamu kurumu ve odayı ziyaret etti.

 

Her Cumartesi Gerede pazarını ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Doç. Dr. Serin, önce pazar duasına katılıyor, ardından pazar esnafına hayırlı işler dilerken, alışveriş yapan vatandaşlarla da birebir görüşüyor.

 

Gerede merkez ve deri sanayi bölgesine yönelik ziyaretlerini de sürdüren BBP Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin, vatandaşlarla Gerede'nin geleceğine yönelik fikir alışverişinde bulunuyor.

 

Doç. Dr. Serin ayrıca geçtiğimiz günlerde Ankara'da Geredeliler Derneği'ni ziyaret ederek, gurbette yaşayan Geredelilerin, Gerede'ye ait görüşlerine başvurdu.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan BBP Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin, Gerede ile bağını hiçbir zaman koparmadığını, unutmadığını, şu anda yaptıkları çalışmalarda vatandaşların da kendisini unutmadığını gördüğünü söyledi.

 

Doç. Dr. Serin şöyle konuştu:

"Gerede'de uzun süre görev yaptım. Buradaki yıllarımda her zaman hemşehrilerimizle iç içe oldum. Güzel dostluklar biriktirdim. Şimdi adaylığım vesilesiyle yaptığım ziyaretlerde görüyorum ki Geredeli dostlarımız da bizi unutmamış. Gerede'mize daha iyi bir yere getirmek, şehrimize yeni bir vizyon kazandırmak için çıktığımız bu yolda milletimizin desteğiyle başarılı olacağımıza inancım tam.

 

Şu anda yaptığımız ziyaretlerde hemşehrilerimizle fikir alışverişi yapıyoruz. Gerede'yi geliştirecek çözümleri istişare ediyoruz. Bu istişarelerden de yararlanarak hazırladığımız projelerimizi inşallah önümüzdeki günlerde milletimizle paylaşacağız.

 

Biz, ‘Birlikte güçlü Gerede’ diyoruz. Milletimizle birlikte Gerede'yi şu anda bulunduğu noktadan çok daha ileriye götüreceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.