Dikkat, Gerede'de!..

YAŞAM 05.02.2020 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2418+ kez okundu.
 

Dikkat, Gerede'de!..

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü “bölgemizde fırtına bekleniyor” uyarısı yaparak peşinden kar geliyor dedi."
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre ülke genelinde bugünden itibaren kar ve yağmur beklendiği, hava sıcaklıklarının ciddi oranda düşeceği bildirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Bolu’da 06 Şubat Perşembe günü itibariyle kar yağışı etkili olacak. Mevsimin en sert soğuk hava dalgası yurda giriş yapmak üzere. Bugün ülkemiz genelinde yağmur beklenirken ilimiz ve çevresinde kar görülecek. Bu gece saatlerinden itibaren hava sıcaklıkları ciddi şekilde düşecek ve Türkiye batı bölgelerden başlamak üzere kar yağışının etkisi altına girecek. İşte gelen soğuk hava dalgasına dair son tahminler... İlimiz perşembe gününden itibaren tekrar kar yağışının etkisi altına girecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kar yağışı şiddetli şekilde hafta sonuna kadar devam edecek. Yağmur yağışının etkili olacağı ilimiz perşembe gününden itibaren kar yağışının etkisi altına girecek. Hava sıcaklığı hissedilir şekilde düşecek. Kar yağışının cumartesi akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ülke genelinde tüm şehirlerde hava sıcaklıklarının hafta içinde oldukça düşeceğini açıkladı. 2 gün devam eden yağmurun ardından 6 Şubat perşembe günü hissedilir derecede hava sıcaklığı düşecek ve kar yağışı etkisini gösterecek. Verilere göre, Bolu’da çarşamba gece saatlerinde karla karışık yağış bekleniyor. Perşembe sabahından itibaren de kar yağışının etkisini arttıracağı tahmin edilirken kar yağışının hafta sonu da sürmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava tahminlerine göre önümüzdeki günlerde Bolu’da hava sıcaklıklarının; 05 Şubat Çarşamba yağmurlu, en düşük 3°C en yüksek 14°C 06 Şubat Perşembe, kar yağışlı, en düşük 0°C en yüksek 4 °C 07 Şubat Cuma, kar yağışlı, en düşük -4°C en yüksek 1 °C 08 Şubat Cumartesi, kar yağışlı, en düşük -7°C en yüksek -2 °C olacağı tahmin ediliyor.
"Meteoroloji Genel Müdürlüğü “bölgemizde fırtına bekleniyor” uyarısı yaparak peşinden kar geliyor dedi."

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre ülke genelinde bugünden itibaren kar ve yağmur beklendiği, hava sıcaklıklarının ciddi oranda düşeceği bildirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Bolu’da 06 Şubat Perşembe günü itibariyle kar yağışı etkili olacak.

Mevsimin en sert soğuk hava dalgası yurda giriş yapmak üzere. Bugün ülkemiz genelinde yağmur beklenirken ilimiz ve çevresinde kar görülecek. Bu gece saatlerinden itibaren hava sıcaklıkları ciddi şekilde düşecek ve Türkiye batı bölgelerden başlamak üzere kar yağışının etkisi altına girecek. İşte gelen soğuk hava dalgasına dair son tahminler...

İlimiz perşembe gününden itibaren tekrar kar yağışının etkisi altına girecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kar yağışı şiddetli şekilde hafta sonuna kadar devam edecek.

Yağmur yağışının etkili olacağı ilimiz perşembe gününden itibaren kar yağışının etkisi altına girecek. Hava sıcaklığı hissedilir şekilde düşecek. Kar yağışının cumartesi akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ülke genelinde tüm şehirlerde hava sıcaklıklarının hafta içinde oldukça düşeceğini açıkladı. 2 gün devam eden yağmurun ardından 6 Şubat perşembe günü hissedilir derecede hava sıcaklığı düşecek ve kar yağışı etkisini gösterecek. Verilere göre, Bolu’da çarşamba gece saatlerinde karla karışık yağış bekleniyor.

Perşembe sabahından itibaren de kar yağışının etkisini arttıracağı tahmin edilirken kar yağışının hafta sonu da sürmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava tahminlerine göre önümüzdeki günlerde Bolu’da hava sıcaklıklarının;

05 Şubat Çarşamba yağmurlu, en düşük 3°C en yüksek 14°C
06 Şubat Perşembe, kar yağışlı, en düşük 0°C en yüksek 4 °C
07 Şubat Cuma, kar yağışlı, en düşük -4°C en yüksek 1 °C
08 Şubat Cumartesi, kar yağışlı, en düşük -7°C en yüksek -2 °C olacağı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.