Dikkat, bugün elektrikler yok!

YAŞAM 05.03.2021 - 10:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1765+ kez okundu.
 

Dikkat, bugün elektrikler yok!

"Gerede’de bugün belirlenen saatlerde planlı elektrik kesintisi yapılacağı ifade edildi."
Gerede'de bugün öğle saatlerinde yaşanacak olan elektrik kesintileri için uyarı yapılarak; "Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınız​ı lütfen devre dışı bırakınız," denildi. İlçemizde enerji ihtiyacı ve ilave şebeke yatırım çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi. Edinilen bilgilere göre, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 05 Mart 2021 Cuma günü 12.00 ile 15.00 saatleri arasında ilçemizde yapılacak olan kesinti bazı bölgeleri kapsayacak. SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, bugün; Demirciler Mah., Ahievran Sk., Kıncallar-Gerede yolu, İnönü cd., İsmail Gür Cd., Güneydemirciler Köyü yolu, Birlik Deri Sanayi, Gerdersan Dericilik, Modaş Modern Dericilik, Cezaevi Lojmanları, Gerede Belediyesi İçme Suyu ve Cezaevi Şantiyesi'ne elektrik verilemeyecek. Öte yandan aynı açıklamada, bazı uyarılara da yer verilerek; “Programlı çalı​​​şma saatleri yaklaşık olarak belirlenmişt​​ir. Çalışmanın daha erken saatlerde sona ermesi ​durumunda, siste​me kesinti bitiş saatinden daha erken elektrik verilebilir. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınız​ı lütfen devre dışı bırakınız. Tüketiciler​imizin bu durumu dikkate alarak, gerekli önlemlerini almaları önemle duyurulur. Jeneratör kullanan tüketicilerimiz kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmalıdır. Bu hususların dikkate alınmasını önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.
"Gerede’de bugün belirlenen saatlerde planlı elektrik kesintisi yapılacağı ifade edildi."

Gerede'de bugün öğle saatlerinde yaşanacak olan elektrik kesintileri için uyarı yapılarak; "Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınız​ı lütfen devre dışı bırakınız," denildi.

İlçemizde enerji ihtiyacı ve ilave şebeke yatırım çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 05 Mart 2021 Cuma günü 12.00 ile 15.00 saatleri arasında ilçemizde yapılacak olan kesinti bazı bölgeleri kapsayacak.

SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, bugün; Demirciler Mah., Ahievran Sk., Kıncallar-Gerede yolu, İnönü cd., İsmail Gür Cd., Güneydemirciler Köyü yolu, Birlik Deri Sanayi, Gerdersan Dericilik, Modaş Modern Dericilik, Cezaevi Lojmanları, Gerede Belediyesi İçme Suyu ve Cezaevi Şantiyesi'ne elektrik verilemeyecek.

Öte yandan aynı açıklamada, bazı uyarılara da yer verilerek; “Programlı çalı​​​şma saatleri yaklaşık olarak belirlenmişt​​ir. Çalışmanın daha erken saatlerde sona ermesi ​durumunda, siste​me kesinti bitiş saatinden daha erken elektrik verilebilir. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınız​ı lütfen devre dışı bırakınız. Tüketiciler​imizin bu durumu dikkate alarak, gerekli önlemlerini almaları önemle duyurulur. Jeneratör kullanan tüketicilerimiz kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmalıdır. Bu hususların dikkate alınmasını önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.