Didik didik aradılar!

ASAYİŞ 21.09.2017 - 15:55, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2381+ kez okundu.
 

Didik didik aradılar!

"Bolu il merkezinin yanı sıra bundan böyle ilçe merkezlerinde de polis geniş çaplı uygulama yapacak. İlk olarak Gerede ilçesine giden Norkatim ekipleri, Gerede halkı tarafından sevgiyle karşılandı."
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotikle Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri Gerede'de 44 polis ve amirle birlikte narkotik uygulaması gerçekleştirdi. Bolu'da yaptığı uygulamalarla takdir toplayan narkotim ekipleri her hafta ilçelerde de uygulama yapma kararı aldı. Uygulamanın ilki  ilçemizde gerçekleştirildi. Hafta sonu olması nedeniyle bir amir ve 44 polis memuruyla birlikte Gerede'ye gelen mesleklerinde deneyimli ve tecrübeli olan Narkotim ekipleri 170 kişi üzerine GBT sorgulaması gerçekleştirirken 30 şüpheli araç üzerinde arama gerçekleştirdi. Yapılan uygulamalarda Geredeli vatandaşlar görevli polislere destek verdiler. Suç ve suç unsuruna rastlanılmayan uygulamanın önümüzdeki haftalarda diğer ilçelerde de aynı yapılacağı öğrenildi.
"Bolu il merkezinin yanı sıra bundan böyle ilçe merkezlerinde de polis geniş çaplı uygulama yapacak. İlk olarak Gerede ilçesine giden Norkatim ekipleri, Gerede halkı tarafından sevgiyle karşılandı."

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotikle Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri Gerede'de 44 polis ve amirle birlikte narkotik uygulaması gerçekleştirdi.

Bolu'da yaptığı uygulamalarla takdir toplayan narkotim ekipleri her hafta ilçelerde de uygulama yapma kararı aldı. Uygulamanın ilki  ilçemizde gerçekleştirildi.

Hafta sonu olması nedeniyle bir amir ve 44 polis memuruyla birlikte Gerede'ye gelen mesleklerinde deneyimli ve tecrübeli olan Narkotim ekipleri 170 kişi üzerine GBT sorgulaması gerçekleştirirken 30 şüpheli araç üzerinde arama gerçekleştirdi.

Yapılan uygulamalarda Geredeli vatandaşlar görevli polislere destek verdiler. Suç ve suç unsuruna rastlanılmayan uygulamanın önümüzdeki haftalarda diğer ilçelerde de aynı yapılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.