Deprem, Gerede'de de hissedildi

YAŞAM 08.04.2018 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3300+ kez okundu.
 

Deprem, Gerede'de de hissedildi

"Deprem kendisini bir kez daha hatırlattı. Kandillinin verdiği bilgiye göre Çukurören merkezli meydana gelen depremin saat 00.16’da 4.6 şiddetinde meydana geldi."
Gece yarısı Bolu halkı 4.9 büyüklüğündeki orta şiddette bir depremle sokaklara döküldü. Saat 00:16:31’da Bolu Yeşilçele Köyü mevkii merkezli meydana gelen deprem, 40.8615 enlem, 31.6625 boylamda 5.8 km derinlikte 4.9 büyüklüğünde oldu ve yaklaşık 4 saniye sürdü. Deprem ilcemiz Gerede de dahil, Bolu’nun her yerinde hissedilirken, insanlar depremden hemen sonra sokaklara döküldü. Depremin hemen ardından Çukurören merkezli 2.2, Yumrukaya merkezli 1.8 ve Kızılağıl merkezli 1.6 büyüklüğünde hissedilmeyen ve artçı olduğu tahmin edilen küçük depremler meydana geldi. Bolu merkezli meydana gelen deprem bir çok şehirde hissedildi. Deprem sonrası özellikle Bolu şehir merkezinde oturan vatandaşlar panik halinde kendini sokağa atarken, her hangi bir yıkım ve yaralanma olayı emniyet güçlerine bildirilmedigi ogrenildi.
"Deprem kendisini bir kez daha hatırlattı. Kandillinin verdiği bilgiye göre Çukurören merkezli meydana gelen depremin saat 00.16’da 4.6 şiddetinde meydana geldi."

Gece yarısı Bolu halkı 4.9 büyüklüğündeki orta şiddette bir depremle sokaklara döküldü. Saat 00:16:31’da Bolu Yeşilçele Köyü mevkii merkezli meydana gelen deprem, 40.8615 enlem, 31.6625 boylamda 5.8 km derinlikte 4.9 büyüklüğünde oldu ve yaklaşık 4 saniye sürdü.

Deprem ilcemiz Gerede de dahil, Bolu’nun her yerinde hissedilirken, insanlar depremden hemen sonra sokaklara döküldü.

Depremin hemen ardından Çukurören merkezli 2.2, Yumrukaya merkezli 1.8 ve Kızılağıl merkezli 1.6 büyüklüğünde hissedilmeyen ve artçı olduğu tahmin edilen küçük depremler meydana geldi. Bolu merkezli meydana gelen deprem bir çok şehirde hissedildi.

Deprem sonrası özellikle Bolu şehir merkezinde oturan vatandaşlar panik halinde kendini sokağa atarken, her hangi bir yıkım ve yaralanma olayı emniyet güçlerine bildirilmedigi ogrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.