Çinliler Gerede'de!..

EKONOMİ 10.12.2018 - 13:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1248+ kez okundu.
 

Çinliler Gerede'de!..

"Çin ticaret heyetinde You Wei öncülüğündeki makina imalatı yapan işadamları ilçemize gelerek bir takım incelemelerde bulundu."
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın misafirleri Çin’den ülkemize gelen ticaret heyeti oldu. Makina imalatı sektöründe dünyanın bir çok ülkesine imalat yapan heyet Gerede’de iki gün misafir edildi. Çin’li ticaret heyeti ülkemize gelerek Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın misafiri oldu. Her geçen gün farklı bir ülke ile işbirliği içerisinde olan Gerede sanayisi ticaret denildiğinde akla gelen Çin ile ticaretini geliştirmek için adımlar atıyor. Çin ticaret heyetinde You Wei öncülüğündeki makina imalatı yapan işadamları ilçemiz Gerede’ye gelerek bir takım incelemelerde bulundu. Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka tarafından ilçe ekonomisi hakkında bilgiler alan heyetin başı You Wei; “Gerede’yi çok sevdik. Gerede sanayi konusunda büyük ivme kat etmiş, nüfus çok değil ama sanayi üretimi çok. İpekyolu üzerinde bulunan Gerede Çin ile inanıyorum ticarette çok daha iyi yerlere gelecek” ifadelerine yer verdi.
"Çin ticaret heyetinde You Wei öncülüğündeki makina imalatı yapan işadamları ilçemize gelerek bir takım incelemelerde bulundu."

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın misafirleri Çin’den ülkemize gelen ticaret heyeti oldu. Makina imalatı sektöründe dünyanın bir çok ülkesine imalat yapan heyet Gerede’de iki gün misafir edildi.

Çin’li ticaret heyeti ülkemize gelerek Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın misafiri oldu. Her geçen gün farklı bir ülke ile işbirliği içerisinde olan Gerede sanayisi ticaret denildiğinde akla gelen Çin ile ticaretini geliştirmek için adımlar atıyor.

Çin ticaret heyetinde You Wei öncülüğündeki makina imalatı yapan işadamları ilçemiz Gerede’ye gelerek bir takım incelemelerde bulundu.

Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka tarafından ilçe ekonomisi hakkında bilgiler alan heyetin başı You Wei; “Gerede’yi çok sevdik. Gerede sanayi konusunda büyük ivme kat etmiş, nüfus çok değil ama sanayi üretimi çok. İpekyolu üzerinde bulunan Gerede Çin ile inanıyorum ticarette çok daha iyi yerlere gelecek” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.