Berfin'in katiline 45 yıl!

ASAYİŞ 19.09.2019 - 16:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4463+ kez okundu.
 

Berfin'in katiline 45 yıl!

" Aziz Başaran isimli öğrenciyi kolundan yaralamak suçlarından müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Cihat Kaycı, son kez hakim karşısına çıktı."
Yaklaşık 3 yıl önce Gerede ilçemizde Gerede Meslek Yüksekokulu öğrencisi sevgilisi Berfin Yıldız’ı öldürmek suçundan Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Cihat Kaycı, 5 ayrı suçtan toplam 45 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Gerede Meslek Yüksekokulu'nda Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi 18 yaşındaki sevgilisi Berfin Yıldız’ı 10 Aralık 2016 tarihinde tek kurşunla başından vurarak öldürmek ve sevgilisi ile birlikte aynı yatakta yakaladığı Aziz Başaran isimli öğrenciyi kolundan yaralamak suçlarından müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Cihat Kaycı, son kez hakim karşısına çıktı. "Kimsenin başına böyle bir olay gelmesin" Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi başkanının son sözün nedir sorusuna cevap veren sanık Cihat Kaycı; “Allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın. Sevgilimi planlayarak veya tasarlayarak öldürmedim. Asılsız iddialardan dolayı ceza almaktan korkuyorum. Önce Allah’a sonra sizin adaletinize sığınıyorum. Kimsenin başına böyle bir olay gelmesin. Çok üzüntülüyüm” dedi. 5 ayrı suçtan toplam 45 yıl  Yaklaşık 3 yıldır Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Cihat Kaycı, önce kasten adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı ve bu ceza iyi halinden dolayı 25 yıla indirildi. Daha sonra Kaycı, konut dokunulmazlığından 3 yıl  4 ay, tehditle kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmaktan 6 yıl 18 ay, 6136 sayılı kanuna muhalefetten 1 yıl 8 ay ve Aziz Başaran’ı yaralamaktan da 10 yıl olmak üzere toplam 45 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanığa ayrıca, maktulün cep telefonunu kırmaktan dolayı da 2 bin TL adli para cezası verildi.
" Aziz Başaran isimli öğrenciyi kolundan yaralamak suçlarından müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Cihat Kaycı, son kez hakim karşısına çıktı."

Yaklaşık 3 yıl önce Gerede ilçemizde Gerede Meslek Yüksekokulu öğrencisi sevgilisi Berfin Yıldız’ı öldürmek suçundan Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Cihat Kaycı, 5 ayrı suçtan toplam 45 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Gerede Meslek Yüksekokulu'nda Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi 18 yaşındaki sevgilisi Berfin Yıldız’ı 10 Aralık 2016 tarihinde tek kurşunla başından vurarak öldürmek ve sevgilisi ile birlikte aynı yatakta yakaladığı Aziz Başaran isimli öğrenciyi kolundan yaralamak suçlarından müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Cihat Kaycı, son kez hakim karşısına çıktı.

"Kimsenin başına böyle bir olay gelmesin"

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi başkanının son sözün nedir sorusuna cevap veren sanık Cihat Kaycı; “Allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın. Sevgilimi planlayarak veya tasarlayarak öldürmedim. Asılsız iddialardan dolayı ceza almaktan korkuyorum. Önce Allah’a sonra sizin adaletinize sığınıyorum. Kimsenin başına böyle bir olay gelmesin. Çok üzüntülüyüm” dedi.

5 ayrı suçtan toplam 45 yıl 

Yaklaşık 3 yıldır Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Cihat Kaycı, önce kasten adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı ve bu ceza iyi halinden dolayı 25 yıla indirildi. Daha sonra Kaycı, konut dokunulmazlığından 3 yıl  4 ay, tehditle kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmaktan 6 yıl 18 ay, 6136 sayılı kanuna muhalefetten 1 yıl 8 ay ve Aziz Başaran’ı yaralamaktan da 10 yıl olmak üzere toplam 45 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanığa ayrıca, maktulün cep telefonunu kırmaktan dolayı da 2 bin TL adli para cezası verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.