'Beni Gerede’de bulursunuz'

GÜNDEM 03.01.2017 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2611+ kez okundu.
 

'Beni Gerede’de bulursunuz'

Soğuğu ile meşhur Gerede, bu iddiasını adeta bir kez daha tescillercesine dün geceki sıcaklığı ile ülkenin en soğuk şehirleri arasında ikinci sırada yer aldı.
Soğuk havası ile ülke geneline dahi nam yapan Gerede; halk arasında söylenegelen, “Erzurum soğuğu beni Gerede'de bulun” diye bir darbımesel ile de anılır. Meteorolojik verilere göre, ilçemiz Gerede; dün gece en düşük hava sıcaklıklarından birini yaşadı. Soğuğu ile meşhur Gerede, bu iddiasını adeta bir kez daha tescillercesine dün geceki sıcaklığı ile ülkenin en soğuk şehirleri arasında ikinci sırada yer aldı. Bolu’da sabahın ilk saatlerinde hava sıcaklığı kent merkezinde eksi 15 dereceye kadar düştü. Evlerinden çıkan Bolulular dondurucu soğukta zor anlar yaşadılar. İl genelinde en düşük sıcaklık – 26 derece ile Batı Karadeniz Orman Araştırma sahasında ölçüldü. Bolu’da etkili olan kar yağışı sonrasında gele dondurucu soğuklar vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kent merkezinde sabah saatlerinde hava sıcaklığı eksi 15 dereceye kadar düştü.  En düşük hava sıcaklığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün ilimizde ölçüm yaptığı Batı Karadeniz Orman Araştırma’da -26 derece olarak kaydedildi. İkinci olarak en düşük hava sıcaklığı ise -24 derece ile Samat köyünde ölçüldü.
Soğuğu ile meşhur Gerede, bu iddiasını adeta bir kez daha tescillercesine dün geceki sıcaklığı ile ülkenin en soğuk şehirleri arasında ikinci sırada yer aldı.

Soğuk havası ile ülke geneline dahi nam yapan Gerede; halk arasında söylenegelen, “Erzurum soğuğu beni Gerede'de bulun” diye bir darbımesel ile de anılır.

Meteorolojik verilere göre, ilçemiz Gerede; dün gece en düşük hava sıcaklıklarından birini yaşadı. Soğuğu ile meşhur Gerede, bu iddiasını adeta bir kez daha tescillercesine dün geceki sıcaklığı ile ülkenin en soğuk şehirleri arasında ikinci sırada yer aldı.

Bolu’da sabahın ilk saatlerinde hava sıcaklığı kent merkezinde eksi 15 dereceye kadar düştü. Evlerinden çıkan Bolulular dondurucu soğukta zor anlar yaşadılar. İl genelinde en düşük sıcaklık – 26 derece ile Batı Karadeniz Orman Araştırma sahasında ölçüldü.

Bolu’da etkili olan kar yağışı sonrasında gele dondurucu soğuklar vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kent merkezinde sabah saatlerinde hava sıcaklığı eksi 15 dereceye kadar düştü. 

En düşük hava sıcaklığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün ilimizde ölçüm yaptığı Batı Karadeniz Orman Araştırma’da -26 derece olarak kaydedildi. İkinci olarak en düşük hava sıcaklığı ise -24 derece ile Samat köyünde ölçüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.