BBP Gerede'de teşkilatlanıyor!

SİYASET 15.12.2018 - 16:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2707+ kez okundu.
 

BBP Gerede'de teşkilatlanıyor!

"Cumhur İttifakı'nın küçük ortağı Büyük Birlik Partisi Gerede'de teşkilatlanıyor. Parti, Gerede'de yerel seçimlere güçlü adaylarla girmeye hazırlanıyor."
Son günlerde Gerede siyasetinde yaşanan sürpriz gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Uzun yıllardır Gerede'de teşkilatı mevcut olmayan ancak zaman zaman gönüllülerinin çalışma yaptığı Büyük Birlik Partisi Gerede'de teşkilatlanıyor.   Cumhur İttifakı'nın küçük ortağı olan partinin Gerede teşkilatını kurmak için bir araya gelen Gerede gönüllüleri önceki gün parti genel merkezine gitti.   Gerede'den hareket eden heyet parti genel merkezinde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser ile görüştü.   Altı kişiden oluşan heyette bulunan, Gerede'de uzun yıllar medya ve yayıncılık sektöründe faaliyet gösteren Yusuf Alyaprak, partinin Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser'den Gerede teşkilatını kurmak üzere yetki belgesini aldı.   İlk etapta partinin Gerede teşkilatının kurulacağı, ardından yerel seçim çalışmalarına hız verileceği öğrenildi.   "Halka hizmet hakka hizmettir"   Partinin Gerede teşkilatını kurmak için yetki belgesini alan Yusuf Alyaprak yaptığı açıklamada, "Memleketimize en liyakatli kadrolarla hizmet verebilmek gayesiyle, halka hizmet hakka hizmettir diyerek yola çıkıyoruz. Yüce rabbimiz mübarek eylesin. Vatanımız, bayrağımız ve birliğimiz için hayırlı kılsın inşaallah." ifadelerini kullandı.   "3 güçlü aday..."   Alyaprak ayrıca, partinin Gerede Belediye Başkanlığı seçiminde iddialı olacağını, Gerede halkı tarafından tanınan ve sevilen 3 isimle belediye başkan adaylığı konusunda görüşme yaptıklarını söyledi.   Sadece belediye başkanlığını için değil meclis üyesi seçimi için de çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Alyaprak, yerel seçimlere, Gerede'ye gerçekten hizmet edecek, kendi menfaatini değil milletin menfaatini düşünen adaylarla gireceklerini belirtti.   Ayrımcılık, partizanlık yapmayacaklarını vurgulayan Alyaprak, vatanını, milletini ve memleketini seven herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.
"Cumhur İttifakı'nın küçük ortağı Büyük Birlik Partisi Gerede'de teşkilatlanıyor. Parti, Gerede'de yerel seçimlere güçlü adaylarla girmeye hazırlanıyor."
Son günlerde Gerede siyasetinde yaşanan sürpriz gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Uzun yıllardır Gerede'de teşkilatı mevcut olmayan ancak zaman zaman gönüllülerinin çalışma yaptığı Büyük Birlik Partisi Gerede'de teşkilatlanıyor.
 
Cumhur İttifakı'nın küçük ortağı olan partinin Gerede teşkilatını kurmak için bir araya gelen Gerede gönüllüleri önceki gün parti genel merkezine gitti.
 
Gerede'den hareket eden heyet parti genel merkezinde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser ile görüştü.
 
Altı kişiden oluşan heyette bulunan, Gerede'de uzun yıllar medya ve yayıncılık sektöründe faaliyet gösteren Yusuf Alyaprak, partinin Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser'den Gerede teşkilatını kurmak üzere yetki belgesini aldı.
 
İlk etapta partinin Gerede teşkilatının kurulacağı, ardından yerel seçim çalışmalarına hız verileceği öğrenildi.
 
"Halka hizmet hakka hizmettir"
 
Partinin Gerede teşkilatını kurmak için yetki belgesini alan Yusuf Alyaprak yaptığı açıklamada, "Memleketimize en liyakatli kadrolarla hizmet verebilmek gayesiyle, halka hizmet hakka hizmettir diyerek yola çıkıyoruz. Yüce rabbimiz mübarek eylesin. Vatanımız, bayrağımız ve birliğimiz için hayırlı kılsın inşaallah." ifadelerini kullandı.
 
"3 güçlü aday..."
 
Alyaprak ayrıca, partinin Gerede Belediye Başkanlığı seçiminde iddialı olacağını, Gerede halkı tarafından tanınan ve sevilen 3 isimle belediye başkan adaylığı konusunda görüşme yaptıklarını söyledi.
 
Sadece belediye başkanlığını için değil meclis üyesi seçimi için de çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Alyaprak, yerel seçimlere, Gerede'ye gerçekten hizmet edecek, kendi menfaatini değil milletin menfaatini düşünen adaylarla gireceklerini belirtti.
 
Ayrımcılık, partizanlık yapmayacaklarını vurgulayan Alyaprak, vatanını, milletini ve memleketini seven herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.