Başkan milli takım'a söz verdi

SPOR 24.12.2018 - 09:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2371+ kez okundu.
 

Başkan milli takım'a söz verdi

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Arkut Sporcu Eğitim Merkezine yaz antrenmanları için 2,5 km asfalt pist ve ışıklandırma sözü verdi."
Dünya şampiyonalarında ve Avrupa kış festivalinde ülkemizi temsil edecek olan Türkiye Kayaklı Koşu A Milli takımı Gerede kampında Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret etti. Kayaklı Koşu A Milli Takımı Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Çetinkaya ve beraberindeki Kayaklı Koşu Teknik Ekibi, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti. 14-28 Aralık 2018 tarihleri arasında Gerede’de kampa giren Kayaklı Koşu Milli Takımımızın otel ile kayak merkezi arasındaki ulaşımını sağlayan ve tüm desteğiyle kayak sporunun yanında yer alan Gerede Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mustafa Allar’a desteklerinden dolayı teşekkür mahiyetinde gerçekleştirilen ziyarete, İlçe Spor Müdürü Mustafa Kocakaya, Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Çetinkaya, Teknik Kurul Başkanı Fikret Ören, Teknik Kurul Üyeleri Fırat Çoşkun ve Yüksel Yusufoğlu, Milli Takım Antrenörleri Akif Demirkaya, Muhammed Kızılarslan, Uğur Akman, Erkan Orhan ve Remziye Yılmaz katıldı. Ziyarette kampla ilgili detaylar aktarıldı. Belediye Başkanı Mustafa Allar, Arkut Sporcu Eğitim Merkezine yaz antrenmanları için 2,5 km asfalt pist ve ışıklandırma sözü verdi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar;  “Biz sporcularımıza başarılı olmaları için her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Arkut Dağı Sporcu Eğitim Merkezinden milli sporcular yetiştiriyoruz, emeği geçen hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hafta içi ziyaretimize gelen ve Arkut Dağı Kayak Merkezimizi tercih eden Kayaklı Koşu A Milli Takımına teşekkür ederim. İlçemizi, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Her şey kayaklı koşunun başkenti Geredemiz için” sözlerine yer verdi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Arkut Sporcu Eğitim Merkezine yaz antrenmanları için 2,5 km asfalt pist ve ışıklandırma sözü verdi."

Dünya şampiyonalarında ve Avrupa kış festivalinde ülkemizi temsil edecek olan Türkiye Kayaklı Koşu A Milli takımı Gerede kampında Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret etti.

Kayaklı Koşu A Milli Takımı Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Çetinkaya ve beraberindeki Kayaklı Koşu Teknik Ekibi, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti.

14-28 Aralık 2018 tarihleri arasında Gerede’de kampa giren Kayaklı Koşu Milli Takımımızın otel ile kayak merkezi arasındaki ulaşımını sağlayan ve tüm desteğiyle kayak sporunun yanında yer alan Gerede Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mustafa Allar’a desteklerinden dolayı teşekkür mahiyetinde gerçekleştirilen ziyarete, İlçe Spor Müdürü Mustafa Kocakaya, Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Çetinkaya, Teknik Kurul Başkanı Fikret Ören, Teknik Kurul Üyeleri Fırat Çoşkun ve Yüksel Yusufoğlu, Milli Takım Antrenörleri Akif Demirkaya, Muhammed Kızılarslan, Uğur Akman, Erkan Orhan ve Remziye Yılmaz katıldı.

Ziyarette kampla ilgili detaylar aktarıldı. Belediye Başkanı Mustafa Allar, Arkut Sporcu Eğitim Merkezine yaz antrenmanları için 2,5 km asfalt pist ve ışıklandırma sözü verdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar;  “Biz sporcularımıza başarılı olmaları için her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Arkut Dağı Sporcu Eğitim Merkezinden milli sporcular yetiştiriyoruz, emeği geçen hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hafta içi ziyaretimize gelen ve Arkut Dağı Kayak Merkezimizi tercih eden Kayaklı Koşu A Milli Takımına teşekkür ederim. İlçemizi, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Her şey kayaklı koşunun başkenti Geredemiz için” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.