Başkan Allar; 'Yürüme mesafesinde olmak kaydıyla..'

YAŞAM 22.05.2020 - 23:36, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1936+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Yürüme mesafesinde olmak kaydıyla..'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 23-24-25 ve 26 Mayıs günlerinde Gerede'de de sokağa çıkma yasağı uygulanacağını vurgulayarak, ilçemizde alınan tedbirleri duyurdu."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, koronovirüs salgınına karşı alınan tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanacak olan kısıtlamalar üzerine bazı açıklamalar yaptı. Başkan Allar, 23-24-25 ve 26 Mayıs günlerinde ilçemizde de sokağa çıkma yasağı uygulanacağını vurgulayarak, Gerede'de alınan tedbirleri de duyurdu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu bilgilendirmede; "Lütfen evde kalalım, sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için sokağa çıkmayalım," dedi. Başkan Allar, açıklamasında; "Sokağa çıkma yasağı müddetince yalnızca cumartesi (arefe) günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında bakkal, market, manav, kasaplar, kuruyemişçiler ve yufkacılar açık olacaktır. Yürüme mesafesinde olmak kaydı ile bu iş yerlerinden ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Bayramın 1. 2. ve 3. günü (pazar, pazartesi ve salı günleri) sokağa çıkmak kesinlikle yasaktır. Halkımızın ekmek ihtiyacını karşılamak için fırınlarımız cadde ve sokaklarda ekmek dağıtımı yapacaktır. Sorun yaşadığınızda 112,155 ve 156 numaralı çağrı merkezlerini arayabilirsiniz. Sağlıklı günler ve iyi bayramlar dilerim," ifadelerine yer verdi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 23-24-25 ve 26 Mayıs günlerinde Gerede'de de sokağa çıkma yasağı uygulanacağını vurgulayarak, ilçemizde alınan tedbirleri duyurdu."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, koronovirüs salgınına karşı alınan tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanacak olan kısıtlamalar üzerine bazı açıklamalar yaptı.

Başkan Allar, 23-24-25 ve 26 Mayıs günlerinde ilçemizde de sokağa çıkma yasağı uygulanacağını vurgulayarak, Gerede'de alınan tedbirleri de duyurdu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu bilgilendirmede; "Lütfen evde kalalım, sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için sokağa çıkmayalım," dedi.

Başkan Allar, açıklamasında; "Sokağa çıkma yasağı müddetince yalnızca cumartesi (arefe) günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında bakkal, market, manav, kasaplar, kuruyemişçiler ve yufkacılar açık olacaktır. Yürüme mesafesinde olmak kaydı ile bu iş yerlerinden ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Bayramın 1. 2. ve 3. günü (pazar, pazartesi ve salı günleri) sokağa çıkmak kesinlikle yasaktır. Halkımızın ekmek ihtiyacını karşılamak için fırınlarımız cadde ve sokaklarda ekmek dağıtımı yapacaktır. Sorun yaşadığınızda 112,155 ve 156 numaralı çağrı merkezlerini arayabilirsiniz. Sağlıklı günler ve iyi bayramlar dilerim," ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.