Başkan Allar; 'Maaşını çektik teslim ettik..'

YAŞAM 23.05.2020 - 21:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2784+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Maaşını çektik teslim ettik..'

"Koronavirüs Mesaisi ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar;​ "10 Mart’tan bugüne değin Gerede Kaymakamımız Cengiz Ünsal’ın riyasetinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gurupları olarak binlerce vatandaşımızın ihtiyacını giderdik," diye konuştu."
DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI HAFTALIK DEVAM EDİYOR Gerede Belediyesi, son günlerde dünya genelinde etkili olan salgın hastalık Koronavirüs (COVID-19) riskine karşı öncelikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerin dezenfekte çalışması aralıksız devam ediyor. Yaklaşık 100 kamu kurum binası ve halkın ortak kullanım alanları olan atm’ler, parklar gibi alanlarda haftalık dezenfekte ediliyor. Ayrıca genelge ile tekrar açılan Berber, kuaför gibi mekanlar Belediye ekipleri tarafından tek tek dezenfekte edildi. Çalışmaların sürdürüleceği öğrenildi. Koronavirüs Mesaisi ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar;​ "10 Mart’tan bugüne değin Gerede Kaymakamımız Cengiz Ünsal’ın riyasetinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gurupları olarak binlerce vatandaşımızın ihtiyacını giderdik," diye konuştu. Başkan Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Ülkemizde görülmeye başladığı andan itibaren gerek Kaymakamlığımız gerekse bizler çıkan genelgelere sıkı sıkıya bağlı kalarak çalışmalarımızı yürüttük. Belediye olarak kendi imkânlarımızla maske ürettik dağıttık. İlçemizde maske sorun olmadan bu işi hallettik. 150.000 maskeyi her kurumumuza, her eve dağıttık. Köylerimize kadar temin ettik. Tüm kamu kurum kuruluşlarını, parkları, atm’leri, camileri dezenfekte ettik. Periyodik olarak etmeye de devam ediyoruz. İşyerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflarımıza maddi destek sağladık. 1250 kumanya paketini ihtiyaç sahiplerine ev ev ulaştırdık. Aşevimizden engelli, yaşlı kendi imkanıyla yemek yapamayacak durumda olan olmak üzere toplam 85 aileye Ramazan ayı süresince sefer taslarıyla yemeklerini evlerine götürdük. Hem iftarlarını hem sahurlarını huzurla yaptılar. Yaşanan bu zor günlerde Devletimizin zamanında aldığı ve kararlılıkla uyguladığı tüm tedbirleri bizler yerelde uyguladık. Cumhurbaşkanımızın kurmuş olduğu sağlık sistemimizin iyi olması, isabetli, dirayetli uygulamaları ile inşallah bu zor süreci hep beraber atlatacağız," dedi. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ın riyasetinde 10 Mart’tan bugüne değin oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gurupları olarak binlerce vatandaşın ihtiyacını giderdiklerini de vurgulayan Başkan Allar; "Alışverişini yaptık, maaşını çektik teslim ettik. Özellikle evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın her sorunuyla ilgilendik, çözümler ürettik. Bu manada hassaten Gerede Kaymakamımıza sizlerin aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum," sözlerine yer verdi.
"Koronavirüs Mesaisi ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar;​ "10 Mart’tan bugüne değin Gerede Kaymakamımız Cengiz Ünsal’ın riyasetinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gurupları olarak binlerce vatandaşımızın ihtiyacını giderdik," diye konuştu."

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI HAFTALIK DEVAM EDİYOR

Gerede Belediyesi, son günlerde dünya genelinde etkili olan salgın hastalık Koronavirüs (COVID-19) riskine karşı öncelikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerin dezenfekte çalışması aralıksız devam ediyor.

Yaklaşık 100 kamu kurum binası ve halkın ortak kullanım alanları olan atm’ler, parklar gibi alanlarda haftalık dezenfekte ediliyor. Ayrıca genelge ile tekrar açılan Berber, kuaför gibi mekanlar Belediye ekipleri tarafından tek tek dezenfekte edildi. Çalışmaların sürdürüleceği öğrenildi.

Koronavirüs Mesaisi ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar;​ "10 Mart’tan bugüne değin Gerede Kaymakamımız Cengiz Ünsal’ın riyasetinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gurupları olarak binlerce vatandaşımızın ihtiyacını giderdik," diye konuştu.

Başkan Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Ülkemizde görülmeye başladığı andan itibaren gerek Kaymakamlığımız gerekse bizler çıkan genelgelere sıkı sıkıya bağlı kalarak çalışmalarımızı yürüttük.

Belediye olarak kendi imkânlarımızla maske ürettik dağıttık. İlçemizde maske sorun olmadan bu işi hallettik. 150.000 maskeyi her kurumumuza, her eve dağıttık. Köylerimize kadar temin ettik. Tüm kamu kurum kuruluşlarını, parkları, atm’leri, camileri dezenfekte ettik. Periyodik olarak etmeye de devam ediyoruz. İşyerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflarımıza maddi destek sağladık. 1250 kumanya paketini ihtiyaç sahiplerine ev ev ulaştırdık. Aşevimizden engelli, yaşlı kendi imkanıyla yemek yapamayacak durumda olan olmak üzere toplam 85 aileye Ramazan ayı süresince sefer taslarıyla yemeklerini evlerine götürdük. Hem iftarlarını hem sahurlarını huzurla yaptılar. Yaşanan bu zor günlerde Devletimizin zamanında aldığı ve kararlılıkla uyguladığı tüm tedbirleri bizler yerelde uyguladık. Cumhurbaşkanımızın kurmuş olduğu sağlık sistemimizin iyi olması, isabetli, dirayetli uygulamaları ile inşallah bu zor süreci hep beraber atlatacağız," dedi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ın riyasetinde 10 Mart’tan bugüne değin oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gurupları olarak binlerce vatandaşın ihtiyacını giderdiklerini de vurgulayan Başkan Allar; "Alışverişini yaptık, maaşını çektik teslim ettik. Özellikle evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın her sorunuyla ilgilendik, çözümler ürettik. Bu manada hassaten Gerede Kaymakamımıza sizlerin aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum," sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.