Başkan Allar; 'Koronavirüs sebebiyle..'

YAŞAM 23.05.2020 - 22:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1985+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Koronavirüs sebebiyle..'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçe halkının Ramazan Bayramını kutladı."
Huzurun, birlik ve beraberliğin sağlanmasında en büyük etkenlerden biri olan bayramlar; insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, sıcak dostlukların neşvünema bulduğu mübarek günlerdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bu bayramı Koronavirüs sebebiyle sevincimiz buruk dahi olsa ailelerimizle; akrabalarımızı ve dostlarımızı iletişim vasıtalarıyla aramayı ihmal etmeden evlerimizde yaşayacağız. Bu vesile ile hep bir arada, sevgi, barış ve huzur dolu sağlıkla nice bayramlar geçirmek temennisiyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı, her günün bayram sevinci içersinde geçtiği esenlik dolu aydınlık yarınlar diler; selam ve saygılar sunarım. Mustafa  Allar Gerede Belediye Başkanı
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçe halkının Ramazan Bayramını kutladı."

Huzurun, birlik ve beraberliğin sağlanmasında en büyük etkenlerden biri olan bayramlar; insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, sıcak dostlukların neşvünema bulduğu mübarek günlerdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir.

Bu bayramı Koronavirüs sebebiyle sevincimiz buruk dahi olsa ailelerimizle; akrabalarımızı ve dostlarımızı iletişim vasıtalarıyla aramayı ihmal etmeden evlerimizde yaşayacağız.

Bu vesile ile hep bir arada, sevgi, barış ve huzur dolu sağlıkla nice bayramlar geçirmek temennisiyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı, her günün bayram sevinci içersinde geçtiği esenlik dolu aydınlık yarınlar diler; selam ve saygılar sunarım.



Mustafa  Allar

Gerede Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.