Bakan'dan Gerede’ye müjde!..

YAŞAM 23.03.2019 - 11:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2952+ kez okundu.
 

Bakan'dan Gerede’ye müjde!..

"31 Mart yerel seçim çalışmalarına destek vermek üzere Bolu’ya gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül; 'Gerede Adliyemizin binasını da yenileceğiz' dedi."
Bolu Adalet Sarayı açılışında konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gerede’ye müjdeli haber verdi. Bakan Gül konuşmasında; “Gerede Adliyemizin binasını da yenileceğiz. HSK Başkanımız Mehmet Yılmaz ve Fehmi Beyin bu konuda çok emekleri oldu. İnşallah Geredeli hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı. 31 Mart yerel seçim çalışmalarına destek vermek üzere Bolu’ya gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bolu Adalet Sarayı’nın resmi açılış törenine katıldı. Törende Bakan Gül’e HSK İkinci Daire Başkanı Geredeli hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, Valisi Ahmet Ümit, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Cumhur İttifakı Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, siyasi parti temsilcileri, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın babası Hakkı Kiraz ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Açılışta konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bolulu vatandaşların bu açılış ile daha güzel bir hizmete kavuşmuş olacağının altını çizerek, “Bugün güzel Bolumuza yakışır bir şekilde Bolu Adliye Sarayımızın açılışı için bir aradayız. Daha önce Bolu Adliyemiz farklı birimleri farklı yerlerde hizmet veriyordu. Bu da Bolulu vatandaşlarımızın adalete erişiminin, adalet hizmetlerini daha etkin bir şekilde almasını engelliyordu. Bugün artık çok güzel bir bina ile tüm birimleri bir araya toplanan bir adalet sarayı ile Bolulu vatandaşlarımız daha güzel bir hizmete kavuşmuş olacak. Başta Cumhurbaşkanımız, emeği geçen bakanlarımız ve emeğe geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu. 2 MÜJDE BİRDEN Bakan Gül konuşmasının devamında Bolu’ya 2 müjde birden verdi. Gerede Adliye binasının yenileneceğini ve Bolu Adli Tıp Kurumu binasının da modern bir görünüme kavuşacağını söyleyen Bakan Gül, “Yine her zaman Bolu’nun ihtiyaç duyduğu tüm meseleleri beraber istişare ettiğimiz çok değerli Fatih Metin kardeşimizin de çok büyük emekleri var. Ona da teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Ankara’da Bolu’ya yapılacak olan yatırımlarla ilgili Bolu’nun ihtiyaçlarını beraber istişare ettik. Bu hizmetlerin yapılması için beraber el ele yol yürüdük. Yine Gerede Adliyemizin binasını da yenileceğiz. HSK Başkanımız Mehmet Yılmaz ve Fehmi Beyin bu konuda çok emekleri oldu. Yine Bolu’da Adli Tıp Kurumu binamızı da modern bir görünüme kavuşturacağız. 2019 yılı projemize aldık. İnşallah Bolulu hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.
"31 Mart yerel seçim çalışmalarına destek vermek üzere Bolu’ya gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül; 'Gerede Adliyemizin binasını da yenileceğiz' dedi."

Bolu Adalet Sarayı açılışında konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gerede’ye müjdeli haber verdi. Bakan Gül konuşmasında; “Gerede Adliyemizin binasını da yenileceğiz. HSK Başkanımız Mehmet Yılmaz ve Fehmi Beyin bu konuda çok emekleri oldu. İnşallah Geredeli hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçim çalışmalarına destek vermek üzere Bolu’ya gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bolu Adalet Sarayı’nın resmi açılış törenine katıldı. Törende Bakan Gül’e HSK İkinci Daire Başkanı Geredeli hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, Valisi Ahmet Ümit, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Cumhur İttifakı Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, siyasi parti temsilcileri, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın babası Hakkı Kiraz ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Açılışta konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bolulu vatandaşların bu açılış ile daha güzel bir hizmete kavuşmuş olacağının altını çizerek, “Bugün güzel Bolumuza yakışır bir şekilde Bolu Adliye Sarayımızın açılışı için bir aradayız. Daha önce Bolu Adliyemiz farklı birimleri farklı yerlerde hizmet veriyordu. Bu da Bolulu vatandaşlarımızın adalete erişiminin, adalet hizmetlerini daha etkin bir şekilde almasını engelliyordu. Bugün artık çok güzel bir bina ile tüm birimleri bir araya toplanan bir adalet sarayı ile Bolulu vatandaşlarımız daha güzel bir hizmete kavuşmuş olacak. Başta Cumhurbaşkanımız, emeği geçen bakanlarımız ve emeğe geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2 MÜJDE BİRDEN

Bakan Gül konuşmasının devamında Bolu’ya 2 müjde birden verdi. Gerede Adliye binasının yenileneceğini ve Bolu Adli Tıp Kurumu binasının da modern bir görünüme kavuşacağını söyleyen Bakan Gül, “Yine her zaman Bolu’nun ihtiyaç duyduğu tüm meseleleri beraber istişare ettiğimiz çok değerli Fatih Metin kardeşimizin de çok büyük emekleri var. Ona da teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Ankara’da Bolu’ya yapılacak olan yatırımlarla ilgili Bolu’nun ihtiyaçlarını beraber istişare ettik. Bu hizmetlerin yapılması için beraber el ele yol yürüdük. Yine Gerede Adliyemizin binasını da yenileceğiz. HSK Başkanımız Mehmet Yılmaz ve Fehmi Beyin bu konuda çok emekleri oldu. Yine Bolu’da Adli Tıp Kurumu binamızı da modern bir görünüme kavuşturacağız. 2019 yılı projemize aldık. İnşallah Bolulu hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.