Aralarında Gerede'de yer aldı!..

GÜNDEM 12.07.2016 - 19:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3472+ kez okundu.
 

Aralarında Gerede'de yer aldı!..

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde bu yıl 30’uncusu düzenlenen İzzet Baysal Vakfı Başarı Ödülleri Programı’nda aralarında ilçemizin de bulunduğu 58 lise mezunu okul birincisi öğrenciye ödülleri verildi.
Her yıl lise birincilerine ödül dağıtmayı geleneksel hale getiren İzzet Baysal Vakfı tarafından bu yıl da 20'incisi düzenlenen tören ile 2014-2015 eğitim-öğretim yılında okullarından birincilikle mezun olan lise öğrencilerine tak ve hediye verildi. Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet Bahar, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Yeniçağa Kaymakamı Kenan Erenoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz,  İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Baysal ile mütevelli heyeti üyeleri,daire müdürleri, okul müdürleri, Bolu merkez ve ilçelerdeki liselerin birinci olan öğrencileri ve aileleri katıldı. Protokol konuşmalarından sonra ödül törenine geçildi. Bolu Valisi Aydın Baruş ilk olarak üç öğrenciye ödüllerini ve takdir belgelerini verdi. Daha sonra merkez ve ilçelerdeki liselerden birincilikle mezun olan aralarında Gerede’nin de bulunduğu 58 öğrenciye il protokolü ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri tarafından takdir belgeleri ve hediyeleri verildi. İşte ilçemizin lise birincileri; Gerede Anadolu Öğretmen Lisesi Zeynep AY Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi Esma ÖZEVİN Gerede Anadolu Lisesi (Genel Lise) Cansever İNAN Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi (Anadolu İHL) Fatma Zülal KILIÇ Gerede Anadolu imam Hatip Lisesi (İHL) Şerife HOTOĞLU İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fatih BABUTCU Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ATL) Yusuf YAŞAR Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (EML) Sefa ÖZDEMİR Ramazandede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ahmet YALÇIN Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tugay PARTLAK Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Meslek Lisesi) Fatma BIÇAKCIOĞLU Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Anadolu Mes. Lis.) Sibel ÇAKIRCI
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde bu yıl 30’uncusu düzenlenen İzzet Baysal Vakfı Başarı Ödülleri Programı’nda aralarında ilçemizin de bulunduğu 58 lise mezunu okul birincisi öğrenciye ödülleri verildi.

Her yıl lise birincilerine ödül dağıtmayı geleneksel hale getiren İzzet Baysal Vakfı tarafından bu yıl da 20'incisi düzenlenen tören ile 2014-2015 eğitim-öğretim yılında okullarından birincilikle mezun olan lise öğrencilerine tak ve hediye verildi.

Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet Bahar, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Yeniçağa Kaymakamı Kenan Erenoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz,  İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Baysal ile mütevelli heyeti üyeleri,daire müdürleri, okul müdürleri, Bolu merkez ve ilçelerdeki liselerin birinci olan öğrencileri ve aileleri katıldı.

Protokol konuşmalarından sonra ödül törenine geçildi. Bolu Valisi Aydın Baruş ilk olarak üç öğrenciye ödüllerini ve takdir belgelerini verdi.

Daha sonra merkez ve ilçelerdeki liselerden birincilikle mezun olan aralarında Gerede’nin de bulunduğu 58 öğrenciye il protokolü ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri tarafından takdir belgeleri ve hediyeleri verildi.

İşte ilçemizin lise birincileri;
Gerede Anadolu Öğretmen Lisesi Zeynep AY
Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi Esma ÖZEVİN
Gerede Anadolu Lisesi (Genel Lise) Cansever İNAN
Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi (Anadolu İHL) Fatma Zülal KILIÇ
Gerede Anadolu imam Hatip Lisesi (İHL) Şerife HOTOĞLU
İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fatih BABUTCU
Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ATL) Yusuf YAŞAR
Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (EML) Sefa ÖZDEMİR
Ramazandede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ahmet YALÇIN
Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tugay PARTLAK
Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Meslek Lisesi) Fatma BIÇAKCIOĞLU
Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Anadolu Mes. Lis.) Sibel ÇAKIRCI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.