Aladağ'a gitti..

YAŞAM 04.02.2020 - 16:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1733+ kez okundu.
 

Aladağ'a gitti..

"İlçemizin gönlünde yerinin bir başka olduğunu ifade eden Ahmet Toklu; “Kapımız her zaman Geredelilere açıktır," dedi."
İlçemizde 4 yıldır Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ahmet Toklu, OGM kararıyla Aladağ Orman İşletmesi’ne müdür olarak atandı. Gerede’nin gönlünde yerinin bir başka olduğunu ifade eden Toklu; “Kapımız her zaman Geredelilere açıktır, Geredeli hemşerilerimiz ile gönül bağımız yeni görevimizde de aynı şekilde devam edecektir” ifadelerine yer verdi. Orman Genel Müdürlüğünün olurlarıyla Aladağ Orman İşletme Müdürlüğüne işletme müdürü olarak atanan Ahmet Toklu’nun ilk ziyaretçisi Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı oldu. Ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileyen Bıyıklı’ya, bölge müdür yardımcıları Nizamettin Ören, Yılmaz Yıldız ve Ferdi Özer’de eşlik etti. Aladağ Orman İşletme Müdürü Ahmet Toklu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
"İlçemizin gönlünde yerinin bir başka olduğunu ifade eden Ahmet Toklu; “Kapımız her zaman Geredelilere açıktır," dedi."

İlçemizde 4 yıldır Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ahmet Toklu, OGM kararıyla Aladağ Orman İşletmesi’ne müdür olarak atandı. Gerede’nin gönlünde yerinin bir başka olduğunu ifade eden Toklu; “Kapımız her zaman Geredelilere açıktır, Geredeli hemşerilerimiz ile gönül bağımız yeni görevimizde de aynı şekilde devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Orman Genel Müdürlüğünün olurlarıyla Aladağ Orman İşletme Müdürlüğüne işletme müdürü olarak atanan Ahmet Toklu’nun ilk ziyaretçisi Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı oldu. Ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileyen Bıyıklı’ya, bölge müdür yardımcıları Nizamettin Ören, Yılmaz Yıldız ve Ferdi Özer’de eşlik etti. Aladağ Orman İşletme Müdürü Ahmet Toklu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.