A Milli, Gerede'de kampa giriyor

SPOR 12.12.2018 - 11:21, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1079+ kez okundu.
 

A Milli, Gerede'de kampa giriyor

"Kamp dolayısıyla Gerede yaylarından bazılarının yollarının trafiğe kapatıldığı belirtilirken, kamp listesinde ilçemiz sporcularının da bulunduğu ifade edildi."
Kayaklı koşunun başkenti Gerede’mizde, Türkiye Kayak A Milli Takımı bu hafta sonunda kampa giriyor. Arkut Kayak Merkezi’nden yapılan açıklamada kampın 14 Aralık cuma günü başlayacağı belirtildi. Kamp dolayısıyla Gerede yaylarından bazılarının yollarının trafiğe kapatıldığı belirtilirken, kamp listesinde ilçemiz sporcularının da bulunduğu ifade edildi. Arkut Kayak Merkezi’nden yapılan açıklamada; “Değerli Geredeli hemşerilerimiz ve Arkut Kayak Merkezi sevenleri, dünya şampiyonalarında ve Avrupa kış festivalinde ülkemizi temsil edecek olan Türkiye Kayak A Milli takımı 14 Aralık 2018 Cuma günü ilçemiz Gerede’de kampa girecektir. Kamp listesinde ilçemiz sporcuları da bulunmaktadır. Dolasıyla Arkut Dağı Kayak Merkezi’nden Rumşah Yaylası mevkiine devam eden yol ve Rumşah Yaylası tarafından Kayak Merkezimize gelen yol yetkililerin bilgisi dahilinde araç trafiğine kapatılmıştır. Tüm hemșerilerimizi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Ayrıca Milli Takım teknik ekibine ilçemizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz. Her şey güçlü Türkiye için, herșey kayaklı koşunun başkenti Geredemiz için” ifadelerine yer verildi.
"Kamp dolayısıyla Gerede yaylarından bazılarının yollarının trafiğe kapatıldığı belirtilirken, kamp listesinde ilçemiz sporcularının da bulunduğu ifade edildi."

Kayaklı koşunun başkenti Gerede’mizde, Türkiye Kayak A Milli Takımı bu hafta sonunda kampa giriyor.

Arkut Kayak Merkezi’nden yapılan açıklamada kampın 14 Aralık cuma günü başlayacağı belirtildi.

Kamp dolayısıyla Gerede yaylarından bazılarının yollarının trafiğe kapatıldığı belirtilirken, kamp listesinde ilçemiz sporcularının da bulunduğu ifade edildi.

Arkut Kayak Merkezi’nden yapılan açıklamada; “Değerli Geredeli hemşerilerimiz ve Arkut Kayak Merkezi sevenleri, dünya şampiyonalarında ve Avrupa kış festivalinde ülkemizi temsil edecek olan Türkiye Kayak A Milli takımı 14 Aralık 2018 Cuma günü ilçemiz Gerede’de kampa girecektir. Kamp listesinde ilçemiz sporcuları da bulunmaktadır. Dolasıyla Arkut Dağı Kayak Merkezi’nden Rumşah Yaylası mevkiine devam eden yol ve Rumşah Yaylası tarafından Kayak Merkezimize gelen yol yetkililerin bilgisi dahilinde araç trafiğine kapatılmıştır. Tüm hemșerilerimizi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Ayrıca Milli Takım teknik ekibine ilçemizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz. Her şey güçlü Türkiye için, herșey kayaklı koşunun başkenti Geredemiz için” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.