'Evet' için meydandalar!

SİYASET 06.04.2017 - 14:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2069+ kez okundu.
 

'Evet' için meydandalar!

TUGVA Gerede sorumlusu Murat Balcıoğlu, referandum oylamasında yüzde 85 civarında evet çıkartarak Gerede’nin, ilçeler bazında ilk 10’a gireceğini dile getirdi.
"Yaş 18 EVET" sloganı ile Türkiye Geneli bir çalışma başlatan TUGVA'nın Gerede Temsilciği meydanlarda. Cumhuriyet Meydanında standını açan TUGVA, referandum için teşkilat olarak 16 Nisan’a kadar çalışmalarını yürütecek. TUGVA Gerede sorumlusu Murat Balcıoğlu, referandum oylamasında yüzde 85 civarında evet çıkartarak Gerede’nin, ilçeler bazında ilk 10’a gireceğini dile getirdi. İlçe Temsilcisi Murat Balcıoğlu çalışma kapsamında yaptığı açıklamada, “Propaganda süreci boyunca teşkilatımız olarak Güçlü bir Türkiye için meydanlarda olacağız. Cumhurbaşkanlığı sistemini  başta gençler olmak üzere milletimize elimizden geldiğince  anlatmaya bu kapsamda bilgilendirme broşürleri dağıtmaya devam edeceğiz. Bu süreçte üzerimize büyük sorumluluk düşmektedir. Geleceğin gençliğini bilinçlendirmeyi ve onlara bu süreci en ince ayrıntısına kadar açıklamayı kendimize bir vazife edindik. Biz inanıyoruz ki gençlik, milleti aldatmaya yönelik çalışma yürütenlere karşı referandum da Evet diyerek en güzel cevabı verecektir. Bu süreçte stant çalışmamız devam edecektir ve teşkilatımız milletimizle bire bir temas kurarak sistemi anlatacaktır. Biz inanıyoruz ki daha önceki referandumdaki gibi Gerede yüzde 85 civarında evet çıkartarak ilçeler bazında yine ilk 10’a girecektir,” sözlerine yer verdi.
TUGVA Gerede sorumlusu Murat Balcıoğlu, referandum oylamasında yüzde 85 civarında evet çıkartarak Gerede’nin, ilçeler bazında ilk 10’a gireceğini dile getirdi.

"Yaş 18 EVET" sloganı ile Türkiye Geneli bir çalışma başlatan TUGVA'nın Gerede Temsilciği meydanlarda. Cumhuriyet Meydanında standını açan TUGVA, referandum için teşkilat olarak 16 Nisan’a kadar çalışmalarını yürütecek.

TUGVA Gerede sorumlusu Murat Balcıoğlu, referandum oylamasında yüzde 85 civarında evet çıkartarak Gerede’nin, ilçeler bazında ilk 10’a gireceğini dile getirdi.

İlçe Temsilcisi Murat Balcıoğlu çalışma kapsamında yaptığı açıklamada, “Propaganda süreci boyunca teşkilatımız olarak Güçlü bir Türkiye için meydanlarda olacağız. Cumhurbaşkanlığı sistemini  başta gençler olmak üzere milletimize elimizden geldiğince  anlatmaya bu kapsamda bilgilendirme broşürleri dağıtmaya devam edeceğiz. Bu süreçte üzerimize büyük sorumluluk düşmektedir. Geleceğin gençliğini bilinçlendirmeyi ve onlara bu süreci en ince ayrıntısına kadar açıklamayı kendimize bir vazife edindik.


Biz inanıyoruz ki gençlik, milleti aldatmaya yönelik çalışma yürütenlere karşı referandum da Evet diyerek en güzel cevabı verecektir. Bu süreçte stant çalışmamız devam edecektir ve teşkilatımız milletimizle bire bir temas kurarak sistemi anlatacaktır. Biz inanıyoruz ki daha önceki referandumdaki gibi Gerede yüzde 85 civarında evet çıkartarak ilçeler bazında yine ilk 10’a girecektir,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.