MÜSİAD'da iki Geredeli!

YAŞAM 28.01.2019 - 16:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2738+ kez okundu.
 

MÜSİAD'da iki Geredeli!

"Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bolu Şubesi olağan kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Gerede’nin kilometre taşlarından ünlü isim Ali Sağol ve başkentte önemli çalışmalar yapan tanınmış işadamı İbrahim Ercan da yönetime giren isimler olmayı başardı."
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bolu Şubesi’nin ikinci olağan genel kurulunda Gerede’nin önemli isimleri arasında gösterilen, tanınmış işadamı Ali Sağol da yer aldı. Sağol aynı zamanda Genel Kurulu yöneten isimler arasında yer aldı. Bolu'da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bolu Şubesi'nin gerçekleştirilen olağan genel kurulunda yeni başkan Davut Uzun oldu. MÜSİAD Bolu Şubesi’nin kongresindeGeredeli başarılı iki işadamı da yer aldı. Deri sektöründe başarılı çalışmaları ile kendinden sıkça bahsettiren Ali Sağol ile inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden, tanınmış işadamı İbrahim Ercan da yeniden yönetim kuruluna seçilerek kongrede yeni başkan ile güven tazeleyen isimler oldu. Bolu’da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şubesi’nin gerçekleştirilen olağan genel kurulunda yeni Başkan Davut Uzun oldu. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bolu Şubesi 3’üncü Olağan Genel kurulunu yapıldı. Seçimlere tek liste ile aday olan Davut Uzun, görevi Abdullah Abat ‘tan alarak MÜSİAD Bolu Şubesi’nin yeni başkanı oldu. Bolu Şubesi yönetiminde Ali Sağol dışında Ankara'nın önemli esnaflarından Geredeli hemşehrimiz İbrahim Ercan da yer aldı. MÜSİAD Bolu Şubesi Genel Kurulunda yapılan seçimde göreve gelen yönetim kurulu; Davut Uzun, Ali Sağol, Erkan Bozacı, Mehmet Aydın, İbrahim Ercan, Hasan Fikret Kısar, Akif Aydın, Kadir Uzun, Mustafa Dağdelen ve Oğuzhan Tiftik isimlerinden oluşuyor. Denetleme Kurulu Üyeleri; Yeter Yıldız, Merve Sağlık, Ahmet Koloğlu oldu.
"Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bolu Şubesi olağan kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Gerede’nin kilometre taşlarından ünlü isim Ali Sağol ve başkentte önemli çalışmalar yapan tanınmış işadamı İbrahim Ercan da yönetime giren isimler olmayı başardı."

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bolu Şubesi’nin ikinci olağan genel kurulunda Gerede’nin önemli isimleri arasında gösterilen, tanınmış işadamı Ali Sağol da yer aldı. Sağol aynı zamanda Genel Kurulu yöneten isimler arasında yer aldı.

Bolu'da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bolu Şubesi'nin gerçekleştirilen olağan genel kurulunda yeni başkan Davut Uzun oldu. MÜSİAD Bolu Şubesi’nin kongresindeGeredeli başarılı iki işadamı da yer aldı. Deri sektöründe başarılı çalışmaları ile kendinden sıkça bahsettiren Ali Sağol ile inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden, tanınmış işadamı İbrahim Ercan da yeniden yönetim kuruluna seçilerek kongrede yeni başkan ile güven tazeleyen isimler oldu.

Bolu’da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şubesi’nin gerçekleştirilen olağan genel kurulunda yeni Başkan Davut Uzun oldu. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bolu Şubesi 3’üncü Olağan Genel kurulunu yapıldı. Seçimlere tek liste ile aday olan Davut Uzun, görevi Abdullah Abat ‘tan alarak MÜSİAD Bolu Şubesi’nin yeni başkanı oldu.

Bolu Şubesi yönetiminde Ali Sağol dışında Ankara'nın önemli esnaflarından Geredeli hemşehrimiz İbrahim Ercan da yer aldı.

MÜSİAD Bolu Şubesi Genel Kurulunda yapılan seçimde göreve gelen yönetim kurulu; Davut Uzun, Ali Sağol, Erkan Bozacı, Mehmet Aydın, İbrahim Ercan, Hasan Fikret Kısar, Akif Aydın, Kadir Uzun, Mustafa Dağdelen ve Oğuzhan Tiftik isimlerinden oluşuyor.

Denetleme Kurulu Üyeleri; Yeter Yıldız, Merve Sağlık, Ahmet Koloğlu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.