Gerede teşkilatı kapandı!..

SİYASET 07.09.2016 - 11:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1585+ kez okundu.
 

Gerede teşkilatı kapandı!..

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından alınan karar sonrası Gerede ilçe teşkilatı görevden alındı.
MHP Genel Merkezi tarafından alınan karar sonrası aralarında ilçemizin de bulunduğu; Mengen, Dörtdivan, Mudurnu,  Göynük ve Gerede İlçe teşkilatları görevden alındı. Teşkilatların FETÖ/PDY bağlantısı nedeniyle mi görevlerinden alındıkları açıklanmazken, kısa süre içerisinde tüm teşkilatlarda MHP İl Başkanı Adem Evcil tarafından yeniden yapılanma hayata geçirilecek.  15 Temmuz FETÖ/PDY darbe teşebbüsü sonrası MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, partide oluşturulmak istenen kongre sürecine dikkat çekmiş, ‘FETÖ/PDY uzantılarının partimizi kongre sürecine sokmak istemesi bu gün anlaşıldı. Bundan sonra onlarla mücadele edeceğiz’ demişti.   MHP Genel Merkezi’nin bu gün almış olduğu karar ile il genelinde sadece İl Teşkilatı ve Merkez İlçe teşkilatı kaldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Adem Evcil, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdiri ile Mengen, Dörtdivan, Mudurnu, Gerede, Göynük İlçe teşkilatları görevden alınmış ve geçici süreliğine kapatılmıştır” dedi.  
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından alınan karar sonrası Gerede ilçe teşkilatı görevden alındı.

MHP Genel Merkezi tarafından alınan karar sonrası aralarında ilçemizin de bulunduğu; Mengen, Dörtdivan, Mudurnu,  Göynük ve Gerede İlçe teşkilatları görevden alındı.

Teşkilatların FETÖ/PDY bağlantısı nedeniyle mi görevlerinden alındıkları açıklanmazken, kısa süre içerisinde tüm teşkilatlarda MHP İl Başkanı Adem Evcil tarafından yeniden yapılanma hayata geçirilecek. 

15 Temmuz FETÖ/PDY darbe teşebbüsü sonrası MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, partide oluşturulmak istenen kongre sürecine dikkat çekmiş, ‘FETÖ/PDY uzantılarının partimizi kongre sürecine sokmak istemesi bu gün anlaşıldı. Bundan sonra onlarla mücadele edeceğiz’ demişti.  

MHP Genel Merkezi’nin bu gün almış olduğu karar ile il genelinde sadece İl Teşkilatı ve Merkez İlçe teşkilatı kaldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Adem Evcil, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdiri ile Mengen, Dörtdivan, Mudurnu, Gerede, Göynük İlçe teşkilatları görevden alınmış ve geçici süreliğine kapatılmıştır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.