Polat, Gerede'dekini elden çıkardı!

GÜNDEM 07.06.2017 - 08:48, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3738+ kez okundu.
 

Polat, Gerede'dekini elden çıkardı!

Türkiye'nin kült dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati şaşmaz, Bolu Belediyesi'ne; Gerede'de bulunan fabrikasından bakın ne sattı?
Türkiye'nin kült dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati şaşmaz, ilçemizde bulunan fabrikasındaki o ürünü elden çıkardı. Gerede'de bulunan ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar rolünü oynayan Necati Şaşmaz’ın ortağı olduğu Nova Orman Ürünleri AŞ’nin değiştirdiği üretim fırınını Bolu Belediyesi aldı. Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde yaptığı çalışmalar ile öne çıkmaya devam ediyor. Fidanlıkta yapılan Bank, Çardak, Çatısız Piknik Masası, Çatılı Bank ve Çatılı Kamelya gibi ürünlerin sağlamlaştırılması için gerekli ekipmanları bünyesine kazandırmaya devam ediyor. Kurtlar Vadisi dizisi ile Türkiye’de tanınan ve iş dünyasına da atılan Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) ortağı olduğu Nova Orman Ürünleri fabrikasında bulunan Üretim Fırınını Bolu Belediyesine sattı.
Türkiye'nin kült dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati şaşmaz, Bolu Belediyesi'ne; Gerede'de bulunan fabrikasından bakın ne sattı?

Türkiye'nin kült dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati şaşmaz, ilçemizde bulunan fabrikasındaki o ürünü elden çıkardı.

Gerede'de bulunan ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar rolünü oynayan Necati Şaşmaz’ın ortağı olduğu Nova Orman Ürünleri AŞ’nin değiştirdiği üretim fırınını Bolu Belediyesi aldı.

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde yaptığı çalışmalar ile öne çıkmaya devam ediyor. Fidanlıkta yapılan Bank, Çardak, Çatısız Piknik Masası, Çatılı Bank ve Çatılı Kamelya gibi ürünlerin sağlamlaştırılması için gerekli ekipmanları bünyesine kazandırmaya devam ediyor.


Kurtlar Vadisi dizisi ile Türkiye’de tanınan ve iş dünyasına da atılan Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) ortağı olduğu Nova Orman Ürünleri fabrikasında bulunan Üretim Fırınını Bolu Belediyesine sattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.