Necati Şaşmaz, Geredeli avukata emanet!..

GÜNDEM 08.12.2017 - 15:55, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1654+ kez okundu.
 

Necati Şaşmaz, Geredeli avukata emanet!..

"Ünlü televizyon oyuncusu Necati Şaşmaz'ın avukatlığını bakın kim yapıyor?"
Televizyon fenomeni Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakterini oynayan dizinin başrol isimlerinden Necati Şaşmaz, kendisini Geredeli avukata teslim etti. Anadolu 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gelen Necati Şaşmaz, beraberinde Geredeli hemşehrimiz Ersan Alioğlu ile bugünkü duruşmaya katıldı. Gerede eski belediye başkanlarından ve kimi kesimlerde “efsane başkan” olarak ta anılan Halil Alioğlu'nun hukukçu oğlu Ersan Alioğlu'nun, ünlü televizyon oyuncusu Necati Şaşmaz'ın avukatlığını yaptığı öğrenildi. Bir televizyon kanalında yayınlanan programda "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında yapılan yorumlarda "iftira" ve "hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 sanığın 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı. Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın Geredeli avukatı Ersan Alioğlu,“Şikayetimiz devam etmektedir. Davaya katılmak istiyoruz. Tazminat davası 300 bin TL'lik bir tazminat davamız da vardır” diye konuştu. Duruşmada beyanda bulunan müşteki, ünlü televizyon yüzü Necati Şaşmaz, şikayetçi olduğunu belirterek, "Ben iftira ve hakarete uğradım. Davaya müdahil olarak katılmak istiyorum. Suçtan kaynaklı maddi zararım vardır. Dizimizin yayın döneminde sorunlar oluştu. Avukatım aracılığıyla tazminat davası açtık." dedi. Şaşmaz'ın Geredeli avukatı Hüseyin Ersan Alioğlu ise şikayetlerinin devam ettiğini belirterek, "300 bin liralık tazminat davası açtık. Usulüne uygun davetiyeye rağmen gelmeyen sanıklar hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasını talep ediyoruz." dedi. Sanıkların zorla getirilmesine karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.
"Ünlü televizyon oyuncusu Necati Şaşmaz'ın avukatlığını bakın kim yapıyor?"

Televizyon fenomeni Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakterini oynayan dizinin başrol isimlerinden Necati Şaşmaz, kendisini Geredeli avukata teslim etti.

Anadolu 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gelen Necati Şaşmaz, beraberinde Geredeli hemşehrimiz Ersan Alioğlu ile bugünkü duruşmaya katıldı.

Gerede eski belediye başkanlarından ve kimi kesimlerde “efsane başkan” olarak ta anılan Halil Alioğlu'nun hukukçu oğlu Ersan Alioğlu'nun, ünlü televizyon oyuncusu Necati Şaşmaz'ın avukatlığını yaptığı öğrenildi.

Bir televizyon kanalında yayınlanan programda "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında yapılan yorumlarda "iftira" ve "hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 sanığın 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın Geredeli avukatı Ersan Alioğlu,“Şikayetimiz devam etmektedir. Davaya katılmak istiyoruz. Tazminat davası 300 bin TL'lik bir tazminat davamız da vardır” diye konuştu.

Duruşmada beyanda bulunan müşteki, ünlü televizyon yüzü Necati Şaşmaz, şikayetçi olduğunu belirterek, "Ben iftira ve hakarete uğradım. Davaya müdahil olarak katılmak istiyorum. Suçtan kaynaklı maddi zararım vardır. Dizimizin yayın döneminde sorunlar oluştu. Avukatım aracılığıyla tazminat davası açtık." dedi.

Şaşmaz'ın Geredeli avukatı Hüseyin Ersan Alioğlu ise şikayetlerinin devam ettiğini belirterek, "300 bin liralık tazminat davası açtık. Usulüne uygun davetiyeye rağmen gelmeyen sanıklar hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasını talep ediyoruz." dedi.

Sanıkların zorla getirilmesine karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.