Geredeliler, ikincisinde buluştu

YAŞAM 06.04.2017 - 08:48, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2628+ kez okundu.
 

Geredeliler, ikincisinde buluştu

Uzun yıllar faaliyette olan Kocaeli Geredeliler Derneği, ilçe nüfusumuzdan fazla Geredeliyi barındıran İzmit’te hatırı sayılır projelere de imza atıyor.
Şehir dışında yaşayan memleketlileri tek çatı altında toplayarak birlik ve beraberlik oluşturan Kocaeli Geredeliler Derneği, hemşehri bilincine de önemli katkılar sağlıyor. Uzun yıllar faaliyette olan dernek, ilçe nüfusumuzdan fazla Geredeliyi barındıran İzmit’te hatırı sayılır projelere de imza atıyor. Geçtiğimiz hafta düzenlediği bir programla, hemşehri tanıma gecesi tertipleyen Kocaeli Geredeliler Derneği, Derince Eski Milli Egitim Müdürü Remzi Turan’ı konuk etti. İkincisi düzenlenen programda çeşitli fikir mütalaalarında da bulunuldu. Kuruçeşme Kültür Merkezi’nde yapılan “Hemşehrilerimizi tanıyalım” gecesinde sinevizyon gösterimi ve toplu fotoğraf çekimi ile devam etti.
Uzun yıllar faaliyette olan Kocaeli Geredeliler Derneği, ilçe nüfusumuzdan fazla Geredeliyi barındıran İzmit’te hatırı sayılır projelere de imza atıyor.

Şehir dışında yaşayan memleketlileri tek çatı altında toplayarak birlik ve beraberlik oluşturan Kocaeli Geredeliler Derneği, hemşehri bilincine de önemli katkılar sağlıyor.

Uzun yıllar faaliyette olan dernek, ilçe nüfusumuzdan fazla Geredeliyi barındıran İzmit’te hatırı sayılır projelere de imza atıyor.
Geçtiğimiz hafta düzenlediği bir programla, hemşehri tanıma gecesi tertipleyen Kocaeli Geredeliler Derneği, Derince Eski Milli Egitim Müdürü Remzi Turan’ı konuk etti.

İkincisi düzenlenen programda çeşitli fikir mütalaalarında da bulunuldu. Kuruçeşme Kültür Merkezi’nde yapılan “Hemşehrilerimizi tanıyalım” gecesinde sinevizyon gösterimi ve toplu fotoğraf çekimi ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.