Çiftçilerin askı listeleri yayınlandı

YAŞAM 17.03.2017 - 17:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1754+ kez okundu.
 

Çiftçilerin askı listeleri yayınlandı

2016 Yılı Anaç Koyun Keçi desteklemesi askı listeleri yayınlandı.
Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2016 yılı Anaç Koyun Keçi Desteklemeleri için askı listeleri yayımlandı. 2016 Yılı Anaç Koyun Keçi desteklemesi askı listeleri yayınlandı. Eksik ve hatalı bilgilerin kontrollerinin yapılıp düzeltme işlemlerinin yapılabilmesi için itiraz başvuruları İl ve İlçe Müdürlüklerine 22 Mart 2017 tarihine kadar dilekçe ile yapılacak. Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 2016 yılı Anaç Koyun-Keçi Desteklemeleri listeleri 13 Mart - 22 Mart 2017 tarihleri arasında İl ve İlçe Müdürlüklerinde askıya çıkartıldı. Bu kapsamda yetiştiricilerin listelerdeki bilgilerini kontrol etmeleri gerekiyor. Eksik ve hatalı bilgilerin kontrollerinin yapılıp düzeltme işlemlerinin yapılabilmesi için itiraz başvuruları İl ve İlçe Müdürlüklerine 22 Mart 2017 tarihine kadar dilekçe ile yapılacak. Bu tarihten sonra yapılacak olan itirazlar kabul edilmeyecek. Mağduriyetlerin oluşmaması için yetiştiricilerin en kısa sürede kontrollerini yapması gerektiği vurgulandı.
2016 Yılı Anaç Koyun Keçi desteklemesi askı listeleri yayınlandı.

Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2016 yılı Anaç Koyun Keçi Desteklemeleri için askı listeleri yayımlandı.

2016 Yılı Anaç Koyun Keçi desteklemesi askı listeleri yayınlandı. Eksik ve hatalı bilgilerin kontrollerinin yapılıp düzeltme işlemlerinin yapılabilmesi için itiraz başvuruları İl ve İlçe Müdürlüklerine 22 Mart 2017 tarihine kadar dilekçe ile yapılacak.

Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 2016 yılı Anaç Koyun-Keçi Desteklemeleri listeleri 13 Mart - 22 Mart 2017 tarihleri arasında İl ve İlçe Müdürlüklerinde askıya çıkartıldı.

Bu kapsamda yetiştiricilerin listelerdeki bilgilerini kontrol etmeleri gerekiyor. Eksik ve hatalı bilgilerin kontrollerinin yapılıp düzeltme işlemlerinin yapılabilmesi için itiraz başvuruları İl ve İlçe Müdürlüklerine 22 Mart 2017 tarihine kadar dilekçe ile yapılacak.

Bu tarihten sonra yapılacak olan itirazlar kabul edilmeyecek. Mağduriyetlerin oluşmaması için yetiştiricilerin en kısa sürede kontrollerini yapması gerektiği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.