Danışman'ın görevine son verildi

GÜNDEM 06.02.2017 - 08:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1822+ kez okundu.
 

Danışman'ın görevine son verildi

Sevilen idareciliği ile dikkati çeken Geredeli hemşehrimiz Abdullah Danışman Bolu'daki görevinden alındı.
Geredeli  hemşehrimiz Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Abdullah Danışman'ın görevine son verildi. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Metin Tahaoğlu’nun görev değişikliğinin ardından gözlerin çevrildiği hemşehrimiz Abdullah Danışman görevinden alındı. Sevilen idareciliği ile dikkati çeken ve Kızılay Bolu Şubesi Başkanlığını da yürüten Abdullah Danışman’ın, Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı görevinden alınması konusunda kamuoyuna herhangi bir açıklama yapılmadı.
Sevilen idareciliği ile dikkati çeken Geredeli hemşehrimiz Abdullah Danışman Bolu'daki görevinden alındı.

Geredeli  hemşehrimiz Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Abdullah Danışman'ın görevine son verildi.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Metin Tahaoğlu’nun görev değişikliğinin ardından gözlerin çevrildiği hemşehrimiz Abdullah Danışman görevinden alındı.

Sevilen idareciliği ile dikkati çeken ve Kızılay Bolu Şubesi Başkanlığını da yürüten Abdullah Danışman’ın, Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı görevinden alınması konusunda kamuoyuna herhangi bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.