Kermeste kep attılar..

GÜNDEM 01.06.2017 - 11:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2600+ kez okundu.
 

Kermeste kep attılar..

Mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler toplu halde kep fırlattılar.
Gerede Yenimahalle ilk ve ortaokulu tarafından sergi, kermes ve kep atma töreni düzenlendi. Mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler toplu halde kep fırlattılar.   Yenimahalle ilk ve ortaokulu tarafından gerçekleştirilen sergi, kermes ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törene Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Ünaldı, Okul Müdürü Nizami Özalp ve çevre okul müdürleri katıldı. Kurdele kesiminin ardından başlayan tören akşama kadar devam etti.   Öğrencilere temsili mezuniyet belgelerini Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar takdim etti. Kermeste döner, ızgara köfte, gözleme, çiğ köfte, yaprak sarma, salata çeşitleri, tatlı ve börek çeşitleri, mısır ve içecek çeşitleri ile oyun ve eğlenceler yer aldı.   Kermes sonrası açıklama yapan Yenimahalle okul müdürü Nizami Özalp katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, herkese teşekkür etti.
Mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler toplu halde kep fırlattılar.

Gerede Yenimahalle ilk ve ortaokulu tarafından sergi, kermes ve kep atma töreni düzenlendi. Mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler toplu halde kep fırlattılar.

 

Yenimahalle ilk ve ortaokulu tarafından gerçekleştirilen sergi, kermes ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törene Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Ünaldı, Okul Müdürü Nizami Özalp ve çevre okul müdürleri katıldı. Kurdele kesiminin ardından başlayan tören akşama kadar devam etti.

 

Öğrencilere temsili mezuniyet belgelerini Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar takdim etti. Kermeste döner, ızgara köfte, gözleme, çiğ köfte, yaprak sarma, salata çeşitleri, tatlı ve börek çeşitleri, mısır ve içecek çeşitleri ile oyun ve eğlenceler yer aldı.

 

Kermes sonrası açıklama yapan Yenimahalle okul müdürü Nizami Özalp katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.