Boş koltuk kalmadı!..

YAŞAM 17.05.2018 - 16:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1773+ kez okundu.
 

Boş koltuk kalmadı!..

"Gerede Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın işbirliğinde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde ilçemize konuk olan İkbal Gürpınar Geredeli kadınlarla buluştu."
Özellikle son dönem yaşamı boyunca edindiği tecrübeler ve kendine has anlatımı ile beğeni ile izlenilen İkbal Gürpıbar, geldiği ilçemizde hayranlıkla izlendi. Konferanslarıyla yurt içi ve yurt dışında hayranlarıyla şiir dinletisi ve organizasyonlarla buluşan İkbal Gürpınar, Geredeli sevenleri ile buluştu. Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde Gerede Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın işbirliğinde düzenlenen Anneler Günü etkinliklerinde, ünlü televizyon programcısı ve sunucusu İkbal Gürpınar Geredeli anneler ile buluştu. Programa Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses, İGM Üyesi Yusuf Gökçe, meclis üyeleri, ak hanımlar ve çok sayıda davetli katıldı. Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve salonun tamamen dolduğu buluşmada konuşan ve annelik kavramının kutsallığını anlatan İkbal Gürpınar, zaman zaman Geredeli kadınları sahneye davet ederek onlarla sohbet etti. Kadınların kendilerinde gördükleri en iyi ve en kötü özellikleri anlatmasını isteyen Gürpınar, onlara çeşitli önerilerde bulunarak salondan pozitif bir şekilde ayrılmalarını sağladı. Salonun tamamen dolduğu program sonunda İkbal Gürpınar, katılımcılara cilt bakım ürünleri dağıtılırken, ünlü sunucu kitaplarını da imzaladı.
"Gerede Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın işbirliğinde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde ilçemize konuk olan İkbal Gürpınar Geredeli kadınlarla buluştu."
Özellikle son dönem yaşamı boyunca edindiği tecrübeler ve kendine has anlatımı ile beğeni ile izlenilen İkbal Gürpıbar, geldiği ilçemizde hayranlıkla izlendi.

Konferanslarıyla yurt içi ve yurt dışında hayranlarıyla şiir dinletisi ve organizasyonlarla buluşan İkbal Gürpınar, Geredeli sevenleri ile buluştu.

Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde Gerede Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın işbirliğinde düzenlenen Anneler Günü etkinliklerinde, ünlü televizyon programcısı ve sunucusu İkbal Gürpınar Geredeli anneler ile buluştu. Programa Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses, İGM Üyesi Yusuf Gökçe, meclis üyeleri, ak hanımlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve salonun tamamen dolduğu buluşmada konuşan ve annelik kavramının kutsallığını anlatan İkbal Gürpınar, zaman zaman Geredeli kadınları sahneye davet ederek onlarla sohbet etti. Kadınların kendilerinde gördükleri en iyi ve en kötü özellikleri anlatmasını isteyen Gürpınar, onlara çeşitli önerilerde bulunarak salondan pozitif bir şekilde ayrılmalarını sağladı.

Salonun tamamen dolduğu program sonunda İkbal Gürpınar, katılımcılara cilt bakım ürünleri dağıtılırken, ünlü sunucu kitaplarını da imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.