Gerede'ye 3 isim görevlendirildi

GÜNDEM 02.12.2016 - 09:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2178+ kez okundu.
 

Gerede'ye 3 isim görevlendirildi

FETÖ/PDY soruşturma kapsamında görev yaparken tutuklanan ve adli kontrol şartıyla görevlerinden alınan hakim ve savcıların yerine yeni atamalar yapıldı.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca (HSYK) çekilen kuraların sonuçlarına göre Gerede Adliyesine iki hakim ve bir savcı görevlendirildi. FETÖ/PDY soruşturma kapsamında Bolu Adliyesinde görev yaparken tutuklanan ve adli kontrol şartıyla görevlerinden alınan hakim ve savcıların yerine yeni atamalar yapıldı. Adli ve idari yargı hakimleri ile cumhuriyet savcılarının görevlerine atanmalarına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnameye göre aralarında ilçemizinde bulunduğu Bolu Merkez ve ilçelere 10 hakim 4 savcı atandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararda atamaların, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca (HSYK) 19 Ağustos, 7 Eylül, 12 Ekim ile 8, 9 ve 15 Kasım tarihlerinde çekilen kuraların sonuçlarına göre 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu'nun 13. maddesi gereğince yapıldığı bildirildi. FETÖ/PDY soruşturma kapsamında Bolu Adliyesinde göreve yaparken tutuklanan ve adli kontrol şartıyla görevlerinden alınan hakim ve savcıların yerine yeni atamalar yapıldı. Gerede Adliyesi'ne yapılan hakim ve savcıların isimleri şu şekilde:  Sakarya Cumhuriyet Savcı adayı Serkan Pamuklar Gerede Cumhuriyet Savcılığına, Şenol Kartal Gerede Hakimliğine ve İstanbul Hakim adayı Banu İnce ise Gerede Hakimliği’ne görevlendirildi.
FETÖ/PDY soruşturma kapsamında görev yaparken tutuklanan ve adli kontrol şartıyla görevlerinden alınan hakim ve savcıların yerine yeni atamalar yapıldı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca (HSYK) çekilen kuraların sonuçlarına göre Gerede Adliyesine iki hakim ve bir savcı görevlendirildi.

FETÖ/PDY soruşturma kapsamında Bolu Adliyesinde görev yaparken tutuklanan ve adli kontrol şartıyla görevlerinden alınan hakim ve savcıların yerine yeni atamalar yapıldı.

Adli ve idari yargı hakimleri ile cumhuriyet savcılarının görevlerine atanmalarına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnameye göre aralarında ilçemizinde bulunduğu Bolu Merkez ve ilçelere 10 hakim 4 savcı atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararda atamaların, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca (HSYK) 19 Ağustos, 7 Eylül, 12 Ekim ile 8, 9 ve 15 Kasım tarihlerinde çekilen kuraların sonuçlarına göre 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu'nun 13. maddesi gereğince yapıldığı bildirildi.

FETÖ/PDY soruşturma kapsamında Bolu Adliyesinde göreve yaparken tutuklanan ve adli kontrol şartıyla görevlerinden alınan hakim ve savcıların yerine yeni atamalar yapıldı. Gerede Adliyesi'ne yapılan hakim ve savcıların isimleri şu şekilde: 

Sakarya Cumhuriyet Savcı adayı Serkan Pamuklar Gerede Cumhuriyet Savcılığına, Şenol Kartal Gerede Hakimliğine ve
İstanbul Hakim adayı Banu İnce ise Gerede Hakimliği’ne görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.