İki tane geliyor..

GÜNDEM 31.08.2016 - 09:53, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1813+ kez okundu.
 

İki tane geliyor..

Bahçelievler Mahallesi ve TOKİ Camii çalışmaları devam ediyor.
Gerede halkı ile içiçe sergilediği muhabbeti ile takdir toplayan Belediye Başkanı Mustafa Allar, ikili diyaloglarını da hizmete dökmeyi başarıyor. Mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait Bahçelievler Mahallesi ve TOKİ’de olmak üzere iki adet camii yapımı devam ediyor. Geredeli hayırseverler tarafından yaptırılan bodrum, zemin kat ve asma kattan oluşan camii inşaatı yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı
Bahçelievler Mahallesi ve TOKİ Camii çalışmaları devam ediyor.

Gerede halkı ile içiçe sergilediği muhabbeti ile takdir toplayan Belediye Başkanı Mustafa Allar, ikili diyaloglarını da hizmete dökmeyi başarıyor.

Mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait Bahçelievler Mahallesi ve TOKİ’de olmak üzere iki adet camii yapımı devam ediyor.

Geredeli hayırseverler tarafından yaptırılan bodrum, zemin kat ve asma kattan oluşan camii inşaatı yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.