Battaniye ile ısındılar

SPOR 15.02.2017 - 16:17, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2405+ kez okundu.
 

Battaniye ile ısındılar

Geredespor'lu ekip, maç öncesinde vucuduna battaniye sararak ısınmaya çalıştı.
Geredespor ile Beyköy Belediyespor arasında Karaçayır'da oynanan Bölgesel Amatör Lig mücadelesinin öncesi ve sonrasında futbolcular ve teknik heyet battaniye ile ısındı. Şubat ayının en soğuk günlerinin yaşandığı Bolu'da Karaçayır'ın soğuğu da etkisini gösterince haftasonunda Karaçayır'da ilginç görüntüler ortaya çıktı. Olay gazetesinin haberine göre temsilcimiz Geredespor'da maç öncesinde antrenör sırtına battaniye sararak ısınmaya çalıştı. Maçın başlangıç düdüğüyle birlikte bu kez Geredesporlu oyunculardan kurulu yedek kulübesinde futbolcular 2 battaniye ile soğuktan korunmaya çalıştılar.
Geredespor'lu ekip, maç öncesinde vucuduna battaniye sararak ısınmaya çalıştı.

Geredespor ile Beyköy Belediyespor arasında Karaçayır'da oynanan Bölgesel Amatör Lig mücadelesinin öncesi ve sonrasında futbolcular ve teknik heyet battaniye ile ısındı.

Şubat ayının en soğuk günlerinin yaşandığı Bolu'da Karaçayır'ın soğuğu da etkisini gösterince haftasonunda Karaçayır'da ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Olay gazetesinin haberine göre temsilcimiz Geredespor'da maç öncesinde antrenör sırtına battaniye sararak ısınmaya çalıştı. Maçın başlangıç düdüğüyle birlikte bu kez Geredesporlu oyunculardan kurulu yedek kulübesinde futbolcular 2 battaniye ile soğuktan korunmaya çalıştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.