Geredespor, 90'da sinyali yaktı!

SPOR 16.11.2016 - 08:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1167+ kez okundu.
 

Geredespor, 90'da sinyali yaktı!

Bağcılarspor maçının tatil edilmesi nedeniyle 3 puanı cebinde olan temsilcimiz, Pursaklar galibiyetinden aldığı 3 puan ile de şampiyonluk potasına girdi.
Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Geredespor, Pursaklar Belediyespor'u 90+da bulduğu gol ile mağlup etti. Bağcılarspor maçının tatil edilmesi nedeniyle 3 puanı cebinde olan temsilcimiz, Pursaklar galibiyetinden aldığı 3 puan ile de şampiyonluk potasına girdi. Temsilcimiz Geredespor karşılaşmaya etkili başlayan taraf oldu, ancak ilk yarıda bir türlü aradığı golü bulamadı. Rakip Pursaklar Belediyespor ise şişirme toplar ile Geredespor yarı sahasında pozisyon üretmeye çalıştı.Geredespor'un rakip kaledeki ilk tehlikeli pozisyonu 33.dakikada Murat Berge ile gelişti, ceza sahası içinden yaptığı vuruşu direği ıskaladı ve auta çıktı. 2 dakika sonra ise Pursaklar Belediyespor İlhami ile gole yaklaşt, Geredespor kalecisi Gündoğan gole izin vermedi.İlk yarı 0-0 eşitlik ile sona erdi. İkinci yarıda iki tarafta gol için pozisyonlar buldu. Pursaklar Belediyespor öne geçti ancak, Geredespor 90+4'de bulduğu gol ile 3 puanın sahibi olurken tribünlerde büyük sevinç yaşandı. Pursaklar Belediyespor cephesinde ise hüzün yaşandı. Pursaklar Belediyespor'un 46.dakikada geliştirdiği atakta Tayfun'un şutunu kaleci Gündoğan direk dibinde kontrol etti.55.dakikada Geredespor ceza sahasına sağ çarprazdan giren İlhami rakibini ekarte etti, uzak direğe topu yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Geredespor yediği golün şokunu çok yaşamadı ve rakip kaleyi abluka altına aldı, Pursaklar Belediyespor savunması ise topu uzun oynamayı tercih etti.Dakikada 71'de Pursaklar Belediyespor ceza sahasında yaşanan pozisyonda topa el ile müdahale edildi, orta hakem oyunu sürdürürken yan hakem Mahmut Hasan Küçük'ü uyardı ve Geredespor lehine penaltı verdi. Penaltıyı tecrübeli isim Adem Gezici kullandı ve top ile kaleciyi ayrı köşeye gönderdi.(1-1)  Kalesinde golü gören Pursaklar Belediyespor 77.dakikada boş pozisyonda Tayfun Candan ile gol çok yaklaştı ancak, top üstten auta gitti. Son dakikalar ise nefes kesti, Geredespor galibiyet golünü aradığı son dakikalarda bir çok pozisyona girdi.Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edildi. Karşılaşmanın bitti denildiği anda Murat Berge'nin pasında altı pasda top ile buluşan Burak Toker sol çarprazdan attığı şut ile golü buldu ve karşılaşmada son sözü söyledi.Golün santrası bile yapılmazken, Geredespor'lu futbolcular ve taraftarlar golden sonra büyük sevinç yaşadı. Soğuk havaya rağmen Gerede'den ve Bolu merkezden Geredespor'u desteklemeye gelen taraftarlar 90 dakika tribünde etkisini htirdi. Hakemler: M.Hasan Küçük, Deniz Akkaya, Alper Çelik Geredespor: Gündoğan, Gökhan, Güray, Oğuzhan, Nazif, Cemal, Samed, Toker, Onur, Berge, Adem Teknik Sorumlu: Aydın Başer Pursaklar Belediyespor: Erkut, Burak, Berkay, Serkan, Faruk, Emre, İlhami, Emrah, Mustafa, Emrullah, Tayfun Teknik Sorumlu: Arif Gedikoğlu Goller: 71'Adem Gezici, 90+4 Burak Toker - 55' İlhami Yılmaz
Bağcılarspor maçının tatil edilmesi nedeniyle 3 puanı cebinde olan temsilcimiz, Pursaklar galibiyetinden aldığı 3 puan ile de şampiyonluk potasına girdi.

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Geredespor, Pursaklar Belediyespor'u 90+da bulduğu gol ile mağlup etti. Bağcılarspor maçının tatil edilmesi nedeniyle 3 puanı cebinde olan temsilcimiz, Pursaklar galibiyetinden aldığı 3 puan ile de şampiyonluk potasına girdi.

Temsilcimiz Geredespor karşılaşmaya etkili başlayan taraf oldu, ancak ilk yarıda bir türlü aradığı golü bulamadı.

Rakip Pursaklar Belediyespor ise şişirme toplar ile Geredespor yarı sahasında pozisyon üretmeye çalıştı.Geredespor'un rakip kaledeki ilk tehlikeli pozisyonu 33.dakikada Murat Berge ile gelişti, ceza sahası içinden yaptığı vuruşu direği ıskaladı ve auta çıktı. 2 dakika sonra ise Pursaklar Belediyespor İlhami ile gole yaklaşt, Geredespor kalecisi Gündoğan gole izin vermedi.İlk yarı 0-0 eşitlik ile sona erdi.

İkinci yarıda iki tarafta gol için pozisyonlar buldu. Pursaklar Belediyespor öne geçti ancak, Geredespor 90+4'de bulduğu gol ile 3 puanın sahibi olurken tribünlerde büyük sevinç yaşandı. Pursaklar Belediyespor cephesinde ise hüzün yaşandı.

Pursaklar Belediyespor'un 46.dakikada geliştirdiği atakta Tayfun'un şutunu kaleci Gündoğan direk dibinde kontrol etti.55.dakikada Geredespor ceza sahasına sağ çarprazdan giren İlhami rakibini ekarte etti, uzak direğe topu yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Geredespor yediği golün şokunu çok yaşamadı ve rakip kaleyi abluka altına aldı, Pursaklar Belediyespor savunması ise topu uzun oynamayı tercih etti.Dakikada 71'de Pursaklar Belediyespor ceza sahasında yaşanan pozisyonda topa el ile müdahale edildi, orta hakem oyunu sürdürürken yan hakem Mahmut Hasan Küçük'ü uyardı ve Geredespor lehine penaltı verdi.
Penaltıyı tecrübeli isim Adem Gezici kullandı ve top ile kaleciyi ayrı köşeye gönderdi.(1-1) 

Kalesinde golü gören Pursaklar Belediyespor 77.dakikada boş pozisyonda Tayfun Candan ile gol çok yaklaştı ancak, top üstten auta gitti.

Son dakikalar ise nefes kesti, Geredespor galibiyet golünü aradığı son dakikalarda bir çok pozisyona girdi.Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edildi.
Karşılaşmanın bitti denildiği anda Murat Berge'nin pasında altı pasda top ile buluşan Burak Toker sol çarprazdan attığı şut ile golü buldu ve karşılaşmada son sözü söyledi.Golün santrası bile yapılmazken, Geredespor'lu futbolcular ve taraftarlar golden sonra büyük sevinç yaşadı.

Soğuk havaya rağmen Gerede'den ve Bolu merkezden Geredespor'u desteklemeye gelen taraftarlar 90 dakika tribünde etkisini htirdi.

Hakemler: M.Hasan Küçük, Deniz Akkaya, Alper Çelik
Geredespor: Gündoğan, Gökhan, Güray, Oğuzhan, Nazif, Cemal, Samed, Toker, Onur, Berge, Adem
Teknik Sorumlu: Aydın Başer
Pursaklar Belediyespor: Erkut, Burak, Berkay, Serkan, Faruk, Emre, İlhami, Emrah, Mustafa, Emrullah, Tayfun
Teknik Sorumlu: Arif Gedikoğlu
Goller: 71'Adem Gezici, 90+4 Burak Toker - 55' İlhami Yılmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.