Geredespor'dan yarım düzine gol!..

SPOR 13.11.2018 - 09:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1596+ kez okundu.
 

Geredespor'dan yarım düzine gol!..

"İsmail Çetin başkanlığında başarısını her hafta sürdüren Geredespor Sebenspor’u 6-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti."
Hukukçu kimliği yanında, cemiyet hayatında da isminden sıkça bahsettiren avukat İsmail Çetin'in başkanlığında çalışmalarını sürdüren yegane takımımız Geredespor, ligde farklı bir galibiyetle gollerine devam ediyor. İsmail Çetin başkanlığında başarısını her hafta sürdüren Geredespor Sebenspor’u 6-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti. Maçta ilk yarıyı 3-0 önde götüren temsilcimiz Geredespor ikinci yarıda topu goller ile yeniden buluşturarak 6-0’lık farklı bir skor elde etti. Geredespor’da golleri Nazif (2), Hazar (1), Ozan (1), Ahmet (1), Atakan Yılmaz (1) ağlarla buluşturdu. Geredespor Kulüp Başkanı İsmail Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı maça, Soğuk Cehennem grubu taraftarı da sloganları ile destek verdi. Kulüp Başkanı İsmail Çetin maç sonu yaptığı açıklamada; “Hedef önce BAL ligi, sonrada inşallah 3.lig diyerek çıktığımız bu yolda, takımımıza desteklerini hiç esirgemeyen başta dava ve yol arkadaşım Belediye Başkanımız Mustafa Allar’a, Geredespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma, soğuk cehennem taraftar grubuna, meclis üyesi arkadaşlarıma, önceki dönem kulüp başkanlığı yapan Necati Demir’e, bu hafta prim desteği veren kulüp yönetim kurulu üyesi arkadaşımız Hasan Calayır’a, takımımızın yemek masrafını karşılayan kulüp yönetim kurulu üyesi arkadaşımız Bülent Demirkol’a, takımımızın bu sezonki oluşumundan bu güne kadar emek, destek ve başarıdaki katkılarından dolayı kulüp başkan yardımcılarımız Sinan Akman ve Kenan Altundağ’a, Şevki Esen, Cengiz Demir, Osman Çiçek, İsmail Yeler, Bahri Duman’a, basın mensubu arkadaşlarıma, bize galibiyet sevinçleri yaşatan teknik direktör Osman Dinçer hocamıza, tüm takımımıza, hassaten maçlarımıza gelerek takımımızı destekleyen tüm hemşerilerimize şahsım ve kulübümüz adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum,” ifadelerine yer verdi.
"İsmail Çetin başkanlığında başarısını her hafta sürdüren Geredespor Sebenspor’u 6-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti."

Hukukçu kimliği yanında, cemiyet hayatında da isminden sıkça bahsettiren avukat İsmail Çetin'in başkanlığında çalışmalarını sürdüren yegane takımımız Geredespor, ligde farklı bir galibiyetle gollerine devam ediyor.

İsmail Çetin başkanlığında başarısını her hafta sürdüren Geredespor Sebenspor’u 6-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.

Maçta ilk yarıyı 3-0 önde götüren temsilcimiz Geredespor ikinci yarıda topu goller ile yeniden buluşturarak 6-0’lık farklı bir skor elde etti. Geredespor’da golleri Nazif (2), Hazar (1), Ozan (1), Ahmet (1), Atakan Yılmaz (1) ağlarla buluşturdu.

Geredespor Kulüp Başkanı İsmail Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı maça, Soğuk Cehennem grubu taraftarı da sloganları ile destek verdi.

Kulüp Başkanı İsmail Çetin maç sonu yaptığı açıklamada; “Hedef önce BAL ligi, sonrada inşallah 3.lig diyerek çıktığımız bu yolda, takımımıza desteklerini hiç esirgemeyen başta dava ve yol arkadaşım Belediye Başkanımız Mustafa Allar’a, Geredespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma, soğuk cehennem taraftar grubuna, meclis üyesi arkadaşlarıma, önceki dönem kulüp başkanlığı yapan Necati Demir’e, bu hafta prim desteği veren kulüp yönetim kurulu üyesi arkadaşımız Hasan Calayır’a, takımımızın yemek masrafını karşılayan kulüp yönetim kurulu üyesi arkadaşımız Bülent Demirkol’a, takımımızın bu sezonki oluşumundan bu güne kadar emek, destek ve başarıdaki katkılarından dolayı kulüp başkan yardımcılarımız Sinan Akman ve Kenan Altundağ’a, Şevki Esen, Cengiz Demir, Osman Çiçek, İsmail Yeler, Bahri Duman’a, basın mensubu arkadaşlarıma, bize galibiyet sevinçleri yaşatan teknik direktör Osman Dinçer hocamıza, tüm takımımıza, hassaten maçlarımıza gelerek takımımızı destekleyen tüm hemşerilerimize şahsım ve kulübümüz adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.