Geredespor’dan farklı galibiyet!

SPOR 07.11.2018 - 09:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2381+ kez okundu.
 

Geredespor’dan farklı galibiyet!

"Kamuoyunda, cemiyet çıkışları ile de isminden sıkça bahsettiren avukat İsmail Çetin'in başkanlığında başarılı çalışmalarını sürdüren Geredespor, Göynük İdman Yurdu’nu mağlup etti.
Hukukçu kimliği yanında, cemiyet hayatında da isminden sıkça bahsettiren avukat İsmail Çetin'in başkanlığında çalışmalarını sürdüren yegane takımımız Geredespor, Göynük İdman Yurdu’nu mağlup etti. Temsilcimiz Geredespor lige farklı bir galibiyetle başlayarak Göynük İdman Yurdu’nu 9-1 gibi farklı bir skor ile mağlup etti. Maçta ilk yarıyı 5-1 önde götüren temsilcimiz Geredespor ikinci yarıda topu goller ile yeniden buluşturarak 9-1’lik farklı bir skor elde etti. Geredespor’da golleri Nazif (3), Ahmet (3), Samet (1), Hazar (1 ve Ozan (1) ağlarla buluşturdu. Geredespor Kulüp Başkanı İsmail Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı maça, Soğuk Cehennem grubu taraftarı da sloganları ile destek verdi. Amatör ligin en güçlü dikkat çeken ismi Geredespor, şampiyonluğa odaklanarak hedeflerine Teknik Direktör Osman Dinçer ile ilerlemeye devam ediyor.
"Kamuoyunda, cemiyet çıkışları ile de isminden sıkça bahsettiren avukat İsmail Çetin'in başkanlığında başarılı çalışmalarını sürdüren Geredespor, Göynük İdman Yurdu’nu mağlup etti.

Hukukçu kimliği yanında, cemiyet hayatında da isminden sıkça bahsettiren avukat İsmail Çetin'in başkanlığında çalışmalarını sürdüren yegane takımımız Geredespor, Göynük İdman Yurdu’nu mağlup etti.

Temsilcimiz Geredespor lige farklı bir galibiyetle başlayarak Göynük İdman Yurdu’nu 9-1 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.

Maçta ilk yarıyı 5-1 önde götüren temsilcimiz Geredespor ikinci yarıda topu goller ile yeniden buluşturarak 9-1’lik farklı bir skor elde etti. Geredespor’da golleri Nazif (3), Ahmet (3), Samet (1), Hazar (1 ve Ozan (1) ağlarla buluşturdu.

Geredespor Kulüp Başkanı İsmail Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı maça, Soğuk Cehennem grubu taraftarı da sloganları ile destek verdi.

Amatör ligin en güçlü dikkat çeken ismi Geredespor, şampiyonluğa odaklanarak hedeflerine Teknik Direktör Osman Dinçer ile ilerlemeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.