Tesis için ilk kazma vuruldu

SPOR 17.08.2018 - 09:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2804+ kez okundu.
 

Tesis için ilk kazma vuruldu

"Gerede Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında 16 odalı tesis binası, sentetik antreman sahası, yemekhane, mutfak, çamaşırhane, fitness salonu, lobi ve teknik ihtiyaç odaları bulunan modern spor tesisini yapmaya başladı."
Gerede Belediyesi, halkın spor ihtiyaçlarını karşılamak, sportif aktivite alanlarını arttırmak ve spora teşvik amaçlı gereksinimi karşılamak üzere Bahçelievler Mahallesi’ne yeni bir spor tesisi inşa ediyor. Gerede Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında 16 odalı tesis binası, sentetik antreman sahası, yemekhane, mutfak, çamaşırhane, fitness salonu, lobi ve teknik ihtiyaç odaları bulunan modern spor tesisini yapmaya başladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Geredespor Kulubü’nün konaklama ihtiyacını gidermek ve ilçemizdeki spor kulüplerine yerel yönetimler olarak destek vermek amacıyla Bahçelievler Mahallesi’ne yapılan spor tesisinin yapımına başladık," dedi. Başkan Allar, açıklamasında; ”Bugün seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz bir projeyi daha hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Spor Kompleksimizin çalışmalarına ve hafriyatına başladık bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Gerede Belediyesi olarak sporun tüm branşlarına desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Geredespor Kulubü’nün konaklama ihtiyacını gidermek ve ilçemizdeki spor kulüplerine yerel yönetimler olarak destek vermek amacıyla Bahçelievler Mahallesi’ne yapılan spor tesisinin yapımına başladık. Yerel yönetimler olarak amatör kulüplerimize destek vermezsek ayakta kalmaları zordur. Kulüp Başkanlığını yapan aynı zamanda Belediye Meclis Üyemiz İsmail Çetin kardeşim elini taşın altına koydu ve büyük emekler harcayarak Kulüp Başkanlığı görevini sürdürüyor. Bizde Geredespor Kulübümüzün üst liglere çıkması ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora teşvik etmek düşüncesiyle böyle bir yatırım planladık. İşin yapım süresinin 2019 yılı içersinde bitirileceğini düşünüyoruz. İlçemize ve Geredesporumuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. Geredespor Kulüp Başkanı İsmail Çetin ise yaptığı açıklamada, Başkan Allar'a teşekkür ederek; “Bugün İlçemizin tek futbol takımı Geredesporumuz ve şehrimiz adına önemli bir gün. İnşa edilecek spor kompleksinde daha iyi imkanlarda çalışacağız. Kulübümüze desteklerini esirgemeyen Bolu Milletvekilimiz Fehmi Küpçü’ye,  Belediye Başkanımız Mustafa Allar’a hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.  
"Gerede Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında 16 odalı tesis binası, sentetik antreman sahası, yemekhane, mutfak, çamaşırhane, fitness salonu, lobi ve teknik ihtiyaç odaları bulunan modern spor tesisini yapmaya başladı."

Gerede Belediyesi, halkın spor ihtiyaçlarını karşılamak, sportif aktivite alanlarını arttırmak ve spora teşvik amaçlı gereksinimi karşılamak üzere Bahçelievler Mahallesi’ne yeni bir spor tesisi inşa ediyor.

Gerede Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında 16 odalı tesis binası, sentetik antreman sahası, yemekhane, mutfak, çamaşırhane, fitness salonu, lobi ve teknik ihtiyaç odaları bulunan modern spor tesisini yapmaya başladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Geredespor Kulubü’nün konaklama ihtiyacını gidermek ve ilçemizdeki spor kulüplerine yerel yönetimler olarak destek vermek amacıyla Bahçelievler Mahallesi’ne yapılan spor tesisinin yapımına başladık," dedi.

Başkan Allar, açıklamasında; ”Bugün seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz bir projeyi daha hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Spor Kompleksimizin çalışmalarına ve hafriyatına başladık bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Gerede Belediyesi olarak sporun tüm branşlarına desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Geredespor Kulubü’nün konaklama ihtiyacını gidermek ve ilçemizdeki spor kulüplerine yerel yönetimler olarak destek vermek amacıyla Bahçelievler Mahallesi’ne yapılan spor tesisinin yapımına başladık.
Yerel yönetimler olarak amatör kulüplerimize destek vermezsek ayakta kalmaları zordur. Kulüp Başkanlığını yapan aynı zamanda Belediye Meclis Üyemiz İsmail Çetin kardeşim elini taşın altına koydu ve büyük emekler harcayarak Kulüp Başkanlığı görevini sürdürüyor. Bizde Geredespor Kulübümüzün üst liglere çıkması ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora teşvik etmek düşüncesiyle böyle bir yatırım planladık. İşin yapım süresinin 2019 yılı içersinde bitirileceğini düşünüyoruz. İlçemize ve Geredesporumuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Geredespor Kulüp Başkanı İsmail Çetin ise yaptığı açıklamada, Başkan Allar'a teşekkür ederek; “Bugün İlçemizin tek futbol takımı Geredesporumuz ve şehrimiz adına önemli bir gün. İnşa edilecek spor kompleksinde daha iyi imkanlarda çalışacağız. Kulübümüze desteklerini esirgemeyen Bolu Milletvekilimiz Fehmi Küpçü’ye,  Belediye Başkanımız Mustafa Allar’a hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.