O oteli, Geredespor'a kazandıracak!..

SPOR 15.08.2016 - 10:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2257+ kez okundu.
 

O oteli, Geredespor'a kazandıracak!..

Görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda çiçeği burnunda başkan; çıtanın 3.lig olduğunu kaydederek, bu konuda da gereken mücadelenin verileceğini belirtti.
Ağustos ayının ilk haftasında yapılan genel kurul ile başkanını ve yönetimini yenileyen Geredespor, önceki günlerde de ilk toplantısını yaparak, hızlı bir giriş sergiledi. Gerede’nin başarılı hukukçuları arasında gösterilen, son dönemin popüler isimlerinden Avukat İsmail Çetin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, tahmini bütçeyi yüksek tutarken, hedefi ise 3.lig olarak gördüklerini belirtti. Görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda yeni yönetim kurulu; çıtanın 3.lig olduğunu kaydederek, bu konuda da gereken mücadelenin verileceğini belirtti. Geredespor Kulübü’nün çiçeği burnunda başkanı Avukat İsmail Çetin, yeni yönetim ile güçlü bir bütçe oluşturulacağını kaydederek; “BAL liginde mücadele eden takımımızı yeni dönemde 3.lige çıkarmak için önemli uğraşlar vereceğiz. Ayrıca futbol, basketbol ve güreş gibi alt spor dallarını da canlandırmak arzusundayız,” şeklinde konuştu. Uzun yıllardır atıl halde bekleyen ve ilçenin kanayan yarası halini alan Kervan Otel’i de değerlendireceklerine vurgu yapan çiçeği burnunda başkan Çetin, şunları kaydetti; “İlçemiz merkezinde bulunan Kervan Otel’in ikinci katını yeniden dizayn ederek, tam kapasiteli bir şekilde geçici konaklama tesisi şeklinde düzenlemeyi planlıyoruz.” Kamuoyunun yakından tanıdığı Çetin, başkanlığa hızlı bir giriş yaparken; beklentileri de boşa çıkarmayacağı izlenimi verdi. Hukukçu başkan İsmail Çetin, ilk toplantıda verdiği müjde ile önemli bir bilgiyi de kamuoyu ile paylaştı. Başkan Çetin, yegane takımımız Geredespor’a yeni bir otobüs kazandırılacağını belirtirken, birkaç yıl içerisinde de kulübe yeni bir sosyal tesis yapılacağını duyurdu.
Görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda çiçeği burnunda başkan; çıtanın 3.lig olduğunu kaydederek, bu konuda da gereken mücadelenin verileceğini belirtti.

Ağustos ayının ilk haftasında yapılan genel kurul ile başkanını ve yönetimini yenileyen Geredespor, önceki günlerde de ilk toplantısını yaparak, hızlı bir giriş sergiledi.

Gerede’nin başarılı hukukçuları arasında gösterilen, son dönemin popüler isimlerinden Avukat İsmail Çetin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, tahmini bütçeyi yüksek tutarken, hedefi ise 3.lig olarak gördüklerini belirtti.

Görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda yeni yönetim kurulu; çıtanın 3.lig olduğunu kaydederek, bu konuda da gereken mücadelenin verileceğini belirtti.

Geredespor Kulübü’nün çiçeği burnunda başkanı Avukat İsmail Çetin, yeni yönetim ile güçlü bir bütçe oluşturulacağını kaydederek; “BAL liginde mücadele eden takımımızı yeni dönemde 3.lige çıkarmak için önemli uğraşlar vereceğiz. Ayrıca futbol, basketbol ve güreş gibi alt spor dallarını da canlandırmak arzusundayız,” şeklinde konuştu.

Uzun yıllardır atıl halde bekleyen ve ilçenin kanayan yarası halini alan Kervan Otel’i de değerlendireceklerine vurgu yapan çiçeği burnunda başkan Çetin, şunları kaydetti; “İlçemiz merkezinde bulunan Kervan Otel’in ikinci katını yeniden dizayn ederek, tam kapasiteli bir şekilde geçici konaklama tesisi şeklinde düzenlemeyi planlıyoruz.”

Kamuoyunun yakından tanıdığı Çetin, başkanlığa hızlı bir giriş yaparken; beklentileri de boşa çıkarmayacağı izlenimi verdi. Hukukçu başkan İsmail Çetin, ilk toplantıda verdiği müjde ile önemli bir bilgiyi de kamuoyu ile paylaştı.

Başkan Çetin, yegane takımımız Geredespor’a yeni bir otobüs kazandırılacağını belirtirken, birkaç yıl içerisinde de kulübe yeni bir sosyal tesis yapılacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.